€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Getest: de nieuwe Escape Room in Het Heijderbos

Insider tips - Laatst gewijzigd op 19 Feb. 2020

Getest: de nieuwe Escape Room in Het Heijderbos

De raadsels, vraagstukken en mysteries voeren de druk op in de Escape Room. Lukt het Myrthe (17) om samen met haar familie binnen de tijd de geheime documenten van de Russische oligarch Mr. Aleksandrov te kopiëren? De geheim agenten hebben 45 minuten!

Escape Room

Wat is de Escape Room?

In de Escape Room in De Kempervennen draait het om de geheime documenten die de Russische oligarch Mr. Alekandrov in zijn bezit heeft. Via een informant worden jullie ingelicht dat de geclassificeerde documenten in het beroemde theater in St Petersburg liggen. Het is aan jullie om in het theater op zoek te gaan naar de geheime documenten. Middels zenuwslopende opdrachten en mysteries komen jullie van de ene kamer in de andere terecht. En... lukt het om als team van geheim agenten binnen de tijd de geheime documenten te kopiëren? Spannend!

Testrapport

Hoe bereid je je goed voor?

Myrthe: ‘’Het was mijn eerste keer in een escape room, dus ik had eigenlijk geen idee hoe ik mij moest voorbereiden. Als ik er achteraf op terugkijk dan zou ik aanraden om goed naar het verhaal van de begeleider te luisteren. Hij geeft binnen zijn uitleg korte aanwijzingen. Ik wilde maar al te graag beginnen, de aanwijzingen zijn aan mij voorbij gegaan ;)..."

Welk cijfer geven jullie van schaal van 1 op 10? En waarom

Myrthe: ‘’Een 8, ik vond de Escape Room vooral heel leuk vanwege de verhaallijn. Je zit er meteen in... de tijd vliegt voorbij! Sommige opdrachten vond ik ietwat moeilijk waardoor we niet verder kwamen in het spel. Gelukkig kregen we tussendoor bruikbare tips! Het was flink spannend, we hadden nog maar 48 seconden over. Maar het is ons gelukt om op tijd de documenten te kopiëren!"

Zouden jullie de activiteit aanraden?

Myrthe: ‘’Zeker, binnen de Escape Room wordt de spanning goed opgevoerd. We gingen af en toe lekker tekeer tegen elkaar. Sommige opdrachten zijn goed te doen, andere opdrachten zijn moeilijker. Gelukkig kregen we dan goede aanwijzingen via een tv door.’’

Heb je nog tips voor anderen?

‘’Allereerst goed luisteren naar de uitleg en de verhaallijn. Ook is dit een héél goede tip: vorm een goed team met elkaar, blijf rustig en betrek iedereen erbij *sniffelen*."

Escape room 2

Waar vind je de Escape Room?

Je vindt de Escape Room in de parken: Het Heijderbos, De Kempervennen, De Eemhof en Les Trois Forêts. Ontdek hier nog veel meer nieuwe, spannende activiteiten.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert