€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Virtual Tour Het Heijderbos

Insider tips - 28 May. 2020

Virtual Tour Het Heijderbos

De virtual tour van Het Heijderbos is hét ideale hulpmiddel om alvast in de vakantiestemming te komen! Wil je weten wat er allemaal te ontdekken is in het park? Neem dan snel een kijkje! 

 

Werkt de Virtual Tour hier niet naar behoren? Klik dan hierom de tour te bekijken.

 

Wist je dat...

  • De cottages van Het Heijderbos compleet worden vernieuwd om jou van al het comfort te voorzien die nodig is voor een heerlijke vakantie in eigen land. Benieuwd naar de vernieuwde cottages? Leeshier wat je er van kunt verwachten.
  • Het Heijderbos dé perfecte plek is om samen met de kids op avontuur te gaan? Betreed de Jungle Dome en ervaar wat dit tropische indoor speelparadijs vol uitdagingen jullie te bieden heeft. Kun je niet genoeg krijgen van al dat plezier? Blijf dan een nachtje slapen in een van de Jungle Cabana's en wordt wakker tussen exotische bloemen, planten en dieren. 
  • De nieuwe entertainment show Wash-O-Matic afgelopen voorjaar in Het Heijderbos in première is gegaan?* In deze spectaculaire avondshow wordt je meegenomen naar drie fantasiewerelden en zit je de hele avond op het puntje van je stoel.
  • In de omgeving van het vakantiepark ook genoeg leuks te beleven is? Maak bijvoorbeeld een fietstocht door het Nationaal Park de Maasduinen en maak kennis met de prachtige natuur die Limburgs Nederland te bieden heeft óf laat de rijke geschiedenis van de oudste stad van Nederland, Nijmegen, tot leven komen tijdens een wandeling door de stad. 

* Bekijk het aangepaste aanbod.

 

Een geweldige vakantie beleven in Het Heijderbos? Dat kan nog steeds! Wij zorgen voor de veiligheid en goede hygiëne terwijl jullie de mooiste vakantieherinneringen maken. Bekijk hier onze aanbiedingen en de getroffen voorzorgsmaatregelen.