€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Virtual Tour: Le Bois aux Daims

Insider tips - Laatst gewijzigd op 09 Jan. 2019

Virtual Tour: Le Bois aux Daims

 

Dit park heeft niet zomaar een mooie naam: deze spectaculaire nieuwe vakantiebestemming in het Loiredal, op een voormalig jachtterrein van een renaissancekasteel, is immers een uitzonderlijk natuurparadijs, waar flora en fauna gewaardeerd en beschermd worden.

Het hele park één groot dierenparadijs

Mens en dier leven hier met wederzijds respect zij aan zij in het park. Midden in het park over 10 hectaren verspreid vind je allerlei bosbewoners zoals herten, wasberen of fretten. Observeer de dieren in hun natuurlijke habitat vanuit uitkijktorens.

Fantastische Aqua Mundo

De Aqua Mundo is omgeven door paradijselijke lagunes, exotische grotten en altijd groene planten. Een wildwaterbaan, waterglijbanen, een golfslagbad en kinderbad geven hier jong en oud veel zwemplezier. In het unieke Cenote Pool is het zwembad omgeven door een enorm aquarium, hier kan je gezellig naast de roggen én zelfs piranha’s zwemmen!

Moderne cottages

Alle cottages zijn harmonieus geïntegreerd in het omliggende bos en alles is gemaakt van milieuvriendelijk, isolerend en modern materiaal. Bovendien kun je ook hypermoderne boomhutten boeken naast de drie bekende comfortniveaus.

Een prachtige streek

Le Bois aux Daims ligt in een toeristisch zeer aantrekkelijke regio nabij Angers en Poitiers. Het wereldberoemde Loiredal met haar prachtige kastelen ligt vlakbij en is dus ideaal voor een dagje uit. Daarnaast zijn vele andere bezienswaardigheden in de buurt te vinden, waaronder beschermde monumenten zoals kloosters en dorpen.

Meer informatie over Le Bois aux Daims? Klik hier