€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Virtual Tour Villages Nature® Paris

Insider tips - Laatst gewijzigd op 03 Jan. 2019

Virtual Tour Villages Nature® Paris

Ben je nog nooit in Villages Nature® Paris geweest? Ontdek nu dit nieuwe domein dankzij een ongekende virtuele rondleiding. Beweeg door al onze faciliteiten op het park. Zo loop je door de woonkamer van een cottage, glij je van de glijbaan in de Aqualagon of neem je een kijkje op de bowlingbaan. Benieuwd naar de minigolfbanen? Loop dan langs de holes van de Minigolf.

Villages Nature® Paris is de nieuwe Center Parcs-ervaring op zo’n 500 kilometer afstand van het centrale punt in Nederland, Utrecht. Het park ligt op 30 minuten rijden van Parijs en op slechts 15 minuten van Disneyland® Parijs.

Door visueel door het park te lopen kan je met je eigen ogen ervaren wat voor leuks het park allemaal te bieden heeft. Een breed assortiment aan activiteiten en faciliteiten, waaronder een van de grootste zwemparadijzen van Europa met 7 spectaculaire glijbanen en een enorm buitenbad. Geniet van het park met luxe accommodaties en appartementen tot wel 12 personen. In Villages Nature® Paris verveel je je geen moment door de animatie, de educatieve belevingsboerderij, het avonturenbos en nog veel meer ...

Zin om een wandeling te maken? Op het park bevindt zich een sfeervolle promenade met diverse restaurants en shops waar je lekker overheen kunt wandelen. Hier kan je op zoek gaan naar een leuk restaurant voor een hapje en een drankje.


Al deze belevenissen in real-life ervaren? Aarzel niet om het te delen en boek je verblijf hier om de sfeer op het park echt te ervaren!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert