€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Wintersport bij Center Parcs

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Wintersport bij Center Parcs

Ook voor wintersportliefhebbers is het bij Center Parcs goed toeven. Ongeacht of het om skieën, langlaufen, sleetje rijden of snowboarden gaat. En of het om binnen of buiten, of om groot of klein gaat. We nemen met name een kijkje op Center Parcs Park Hochsauerland in Winterberg. Maar ook Center Parcs De Kempervennen heeft wintersportliefhebbers het nodige te bieden.

Wintersport in Sauerland

Sneeuwpret bij Park Hochsauerland

Met 842 meter is de Kahler Asten de op twee na hoogste berg van het Sauerland, bij veel wintersporters bekend. Op de tweede plaats staat de Hegekopf met net 843 meter en de allerhoogste top is de Langenberg met 843,2 meter.

Dat zijn nog maar drie van de duizenden 'heuvels' van het Sauerland. Voor wintersportliefhebbers is daar heel wat te beleven, met name omdat het Westfaalse gebied met zijn lage bergen elk jaar weer sneeuw te bieden heeft.

Op het gebied van toerisme is het Sauerland ook in de winter een professioneel gebied. Daarvoor hoef je dus niet helemaal naar de Alpen! 'Wintersport Arena Sauerland' biedt niet alleen 150 moderne liftinstallaties, ruim 300 hectare piste en een 400 km lang loipennetwerk, maar ook krachtige sneeuwinstallaties. In de periode december-maart is het Sauerland daarom een must voor alle wintersportliefhebbers.

Centraal licht het Center Parcs Park Hochsauerland, omgeven door de wintersportplaatsen Winterberg, Willingen en Hallenberg. Maar ook Brilon, Bad Berleburg en Schmallenberg zijn geliefd en bekend om hun wintersportaanbod. Boek een Comfort-, Premium- of VIP-cottage in Center Parcs Park Hochsauerland en leef uw liefde voor de wintersport uit. Plezier voor de hele familie!

Tip: Vergeet niet om de bekende bob-baan in Winterberg te bezoeken. Na een ijzig shot adrenaline kun je weer lekker warm worden in het tropische zwemparadijs Aqua Mundo, bij een van de talrijke wellness-aanbiedingen of in de sauna van uw VIP-cottage.

Indoor-wintersportwereld bij De Kempervennen

Wintersport in Nederland? Skieën en snowboarden in een van de platste landen ter wereld? Ja, dat kan. En wel in het Montana Snowcenter bij Center Parcs De Kempervennen. En dat het hele jaar door!

Het Montana Snowcenter is een overdekt pistenlandschap dat 5.500 m² echte sneeuw te bieden heeft. Hier kun je het hele jaar door in wintersportvorm blijven, zowel in de zomer als in de winter. Ski's en snowboards kunt u ter plaatse huren, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf meenemen.

Tip: Reserveer uw sneeuwpret tijdig, want het Montana Snowcenter is zeer geliefd bij de gasten van Center Parcs.

Ga jij graag op Wintersport? 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert