€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 redenen om Plopsa Indoor Coevorden te bezoeken

Natuur - Laatst gewijzigd op 22 Aug. 2022

5 redenen om Plopsa Indoor Coevorden te bezoeken

Alle kinderen zijn er fan van: K3, Wickie, Maya, Bumba en Piet Piraat. Volgens ons dus het ideale moment om een verblijf bij Center Parcs Huttenheugte te combineren met het vlakbij gelegen attractiepark Plopsa Indoor Coevorden. 5 redenen waarom de kids (en de ouders) dit geweldig gaan vinden!

Regen of zonneschijn

Het pretpark bestaat uit de allerleukste gethematiseerde attracties en speeltuigen verdeeld over een overdekt gedeelte en een buitenplein. Dus of het nu regent of het zonnetje schijnt, je kan je hier altijd uitleven!

Wickiebaan

Speelplezier voor de allerkleinsten

Het leuke aan dit Plopsa-park is dat ook de kleinere kinderen vanaf 2 jaar zich hier ontzettend zullen vermaken. Kriebels in de buik in De Kikkers, klauteren in de Bumbaspeeltuin, rondrijden in het K3-Verkeerspark en nog veel meer! 

De Kikkers
K3-Verkeerspark

Ontmoet je Plopsa-vrienden

De pret is nog niet voorbij na al het plezier op de attracties en speeltuigen. Wat dacht je van een Meet & Greet met je Plopsa-vrienden of een dagelijkse show bijwonen van Bumba?

Op wandelafstand van De Huttenheugte

Van je Center Parcs cottage naar het toverachtige Plopsa Indoor Coevorden. Het bevindt zich pal naast het park dus je bent er zo.

Map

Voordelige Meerdagenpas

Dankzij de Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas geniet je van onbeperkt toegang tot Plopsa Indoor Coevorden tijdens je hele verblijf bij Center Parcs voor de prijs van een dagticket. Je kunt de meerdagenpas reserveren samen met je cottage.

Meer info over De Huttenheugte vind je hier.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert