€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

6 uitstapjes met kids bij slecht weer in de buurt van Center Parcs Park De Haan (B)

Natuur - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

6 uitstapjes met kids bij slecht weer in de buurt van Center Parcs Park De Haan (B)

Ook wanneer het koud of nat is zijn er meer dan genoeg leuke dingen te doen. Wat nou regen en kou! Wij hebben 6 leuke activiteiten op een rij gezet die jij kunt doen met slecht weer in omgeving De Haan, zodat jij je echt niet hoeft te vervelen.

1. Hangtime Oostende

Of jullie nu zin hebben om te springen, hangen, spelen of vliegen, zeg het maar en De Hangtime in Oostende heeft het allemaal te bieden! De Hangtime heeft verschillende zones, ieder heeft zijn eigen indoor activiteiten. Trampoline springen, vliegen als een superheld, parcours afleggen of liever ontspannen tijdens Fly Yoga? Leef je een middag uit in De Hangtime en kom aan het eind van de dag weer helemaal tot rust in je cottage.

Afstand: 15 minuten rijden vanaf Center Parcs De Haan (B), ook goed bereikbaar met de Kusttram

 

2. Zoo serpentarium

Een uitstapje voor de echte waaghals. De ZOO serpentarium is een dierentuin die zich volledig richt op reptielen. Maak een reis door het oerwoud en kom de meest exotische bewoners tegen. Kleurrijke kikkers, Hagedissen, Slangen en enorme spinnen. Durf jij het aan?

Afstand: 15 minuten rijden vanaf Center Parcs De Haan (B), ook goed bereikbaar met de Kusttram

 

3. Sealife Blankenberge

Neem een kijkje in de onderwaterwereld van het SeaLife aquarium en leer over de mooiste vissen in de zee. Je kunt de SeaLife aquarium ook boeken in combinatie met de ZOO serpentarium en hier een super leuk uitstapje van maken!

Afstand: 15 minuten rijden vanaf Center Parcs De Haan (B), ook goed bereikbaar met de Kusttram

 

4. Seafront

Ga jij liever een middagje historie snuiven? Dan is het indoor maritiem thema park perfect voor jouw regenachtige middag in regio De Haan. Het indoor thema park ligt in Zeebrugge en staat helemaal in het teken van de zee- en onderwaterwereld. Het park biedt ook een interessante tentoonstelling over de “operatie Noordzee” wat tijdens het einde van de tweede wereldoorlog plaats vond. Deze tentoonstelling is ook heel geschikt en leerzaam voor kinderen.

Afstand: 25 minuten rijden vanaf Center Parcs De Haan (B), ook goed bereikbaar met de Kusttram

 

5. Plopsaland De Panne

Tijdens een regenachtige middag is er geen beter excuus om even te ontsnappen in de magische wereld van attractiepark Plopsaland De Panne. Leef je uit in de indoor en outdoor attracties die het park te bieden heeft en ontmoet een van de beroemde Plopsaland figuren! Weet jij al met wie jij op de foto gaat?

Afstand: 40 minuten rijden vanaf Center Parcs De Haan (B), ook goed bereikbaar met de Kusttram

 

6. Boudewijnpark

In het Boudewijnpark Brugge kan je lol niet op! Droomweg bij de nieuwe dolfijnenshow, lig helemaal dubbel tijdens de zeeleeuwenshow, raas uit in de reuzegrote binnenspeeltuin en sluit de dag af in de winter met warme chocomelk op de ijsbaan.

Afstand: 20 minuten rijden vanaf Center Parcs Park De Haan (B) , ook goed bereikbaar met de Kusttram

 

Vervelen tijdens slecht weer bestaat niet, heb jij ook zo zin om er even tussenuit te gaan? Boek dan nu je cottage in het vernieuwde Center Parcs Park De Haan (B).