€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Aqua Mundo's bekroond tot leukste zwembaden van Nederland

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 05 Nov. 2021

Aqua Mundo's bekroond tot leukste zwembaden van Nederland

Yes! De Aqua Mundo in De Eemhof werd door ANWB Kampioen bekroond tot het beste, leukste en veiligste zwembad van Nederland! Niet alleen De Eemhof kwam goed uit de test. Ook de Aqua Mundo’s in Port Zélande en De Huttenheugte eindigden op plek 2 én 3 van de in totaal 12 geteste zwembaden. Wij laten zien waarom onze zwemparadijzen zo in trek zijn!
 

Unieke glijbanen

Trechterglijbanen, katapult- en duoglijbanen, familie- en bandenglijbanen ... Ieder park heeft zijn eigen unieke glijbaan! En nu de vakantieparken een flinke vernieuwing ondergaan, komen hier ook nieuwe glijbanen bij. Zo wordt er een heuse looping glijbaan (de eerste van de benelux!) verwacht in De Kempervennen. Benieuwd naar de glijbanen in Center Parcs? Wij laten de leukste glijbanen hieronder zien!

 

Aqua Mundo: De Eemhof

Onze gasten weten het eigenlijk wel: een bezoek met het hele gezin aan de Aqua Mundo van De Eemhofstaat bol van de kletsnatte waterpret. Of je nu met de allerkleinsten rond spettert in het Kinder-doe-bad, met een razende vaart van glijbanen af sjeest, of je surf kwaliteiten probeert op de Flow Rider. De ANWB Kampioen-testers vermaakten zich in het bijzonder in de Turbo Twister – de supersnelle bandenglijbaan waarin je spectaculair ronddraait in trechters. Ook veiligheid en hygiëne waren dik voor elkaar. Een terechte nummer 1!


En voor de Turbo Twister-fans is er goed nieuws: het subtropisch zwemparadijs van De Eemhof heeft er een gloednieuwe glijbaan bij. Een waar je niet in je uppie vanaf glijdt, maar samen! De nieuwe Duo Racer-glijbaan kent een aantal scherpe bochten en snelle afdalingen om het wedstrijdje op te voeren! Dus ... wie daag jij uit voor de snelste tijd? 


Aqua Mundo: Port Zélande

Als nummer twee in de ANWB Kampioen-test van subtropische zwemparadijzen kwam de Aqua Mundo van Port Zélande uit de bus. Port Zélande heeft het zwemparadijs uitgebreid met een enorm Water Playhouse met tientallen speelelementen en een grote emmer die om de zoveel tijd neerklettert. Ook kent de Aqua Mundo in Port Zélande een toffe wildwaterbaan met maar liefst 4 routes. 


Aqua Mundo: De Huttenheugte

Het zwemparadijs in De Huttenheugte kwam het beste naar voren bij onze kleine zwemmers. Mede door het grote kinderbad met extra warm water en leuke speelelementen. Maar ook oudere kinderen kunnen hun geluk niet op, het zwembad in De Huttenheugte is verrijkt met een gloednieuw Water Playhouse (een grote!). 

Onze andere zwemparadijzen

Ook de Aqua Mundo's in onze andere vakantieparken zijn een test waard! Het zwemparadijs in Het Heijderbos is recentelijk uitgebreidt met een Duo-Racer glijbaan en heeft de snelste wildwaterbaan van Nederland. De Aqua Mundo's in Park Zandvoort en Park De Haan (B) hebben er een nieuwe wildwaterbaan bij gekregen, en Erperheide (B) heeft een industriële Water Playhouse vol speelelementen (check de 360 hier) erbij! 


Benieuwd naar alle testuitslagen? Bekijk dan het testrapport van de ANWB.