€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Attractiepark Toverland is deze zomer magischer dan ooit

Nieuws en Updates - 24 Dec. 2018

Attractiepark Toverland is deze zomer magischer dan ooit

Zomerse temperaturen, lange zomeravonden én meer entertainment dan ooit: Attractiepark Toverland viert de zomer met twee extra themagebieden dit jaar. Vanaf zaterdag 7 juli openen het nieuwe Port Laguna en Avalon hun deuren. Dus bereid je voor op tovenarij, meer dan 35 attracties én extra korting in combinatie met een verblijf in Center Parcs Limburgse Peel en Het Meerdal!

Port Laguna

Als tovenaar in spé laat je in Port Laguna de meest wonderlijke taferelen tot leven komen. In dit magische havenstadje ga je met een toverstaf in de hand en de juiste toverspreuk op pad. Je komt onder andere langs het Magiezijn van de familie Magistralis, een bijzondere familie die al generaties lang aangespoelde flessen verzamelen. En op magische wijze testen... als dit maar goed gaat! 

Avalon

Merlin's Quest
In themagebied Avalon komen mysteries van tovernaar Merlijn aan het licht. Stap in de betoverende bootjes van Merlin's Quest en vaar over de wateren van Avalon. Hier ga je op zoek naar een magische plek: de bron van het eeuwige leven, waar je Fēnix ook soms voorbij ziet vliegen.

De vlucht van Fēnix
Ook jíj kan de ultieme vliegervaring beleven. Fēnix is net herrezen en is klaar voor zijn eerste vlucht samen met jou! Vanaf een hoogte van 40 meter raas je met 95 km/u, om vervolgens drie keer over de kop te gaan. Durf jij het aan? 

Na een lange (magische-)avond droom je lekker verder in onze vakantieparken Limburgse Peel en Het Meerdal - op slechts 10 minuten rijden van Toverland. 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert