€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Avontuurlijk overnachten in nieuwe thema-cottages in Het Heijderbos

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 03 Mar. 2021

Avontuurlijk overnachten in nieuwe thema-cottages in Het Heijderbos

Ben je klaar voor een ultiem vakantieavontuur? De 8 nieuwe gethematiseerde Avontuur cottages in Het Heijderbos voeren de spanning op! Iedere kamer heeft een nieuwe verrassing in petto. Bij binnenkomst kom je in de bibliotheek terecht, rijk aan de meest avontuurlijke verhalen over de werelden waar je per kamer naartoe reist. Benieuwd in welke wereld de speelkamer zich bevindt?
 


De woonkamer en keuken


Zodra je de kamer in loopt waan je je in een Arabische wereld. Met stralende Oosterse hanglampen en de combinatie van kleurrijke dessins en verschillende materialen, wordt de toon meteen gezet. Een magische sfeer! Dat blijkt ook wanneer je verwonderd omhoogkijkt naar de sterrenhemel … prachtig toch?
 

 

De kinderslaapkamer


Het avontuur zet zich voort in de kinderslaapkamer(s) – ja, in een 6-persoons cottage vind je er zelfs 2! – waar een heuse groene jungle inclusief rariteitenkabinet op de kinderen wacht. De uitspraak “slapen is voor apen” klopt als een bus. Logisch, heb je dat klimrek al gezien in één van de kinderslaapkamers? Dat wordt een top vakantie – uh, en voor de ouders?
 


De slaapkamer voor de ouders


Ook voor de ouders! De slaapkamer is ook hier uitgerust in jungle-stijl, maar typeert zich met name door de relaxte sfeer door het gebruik van de natuurlijke materialen zoals bamboe en hout. En met een groot tweepersoonsbed (bestaande uit 2 losse bedden) en een televisie aan de muur, is het heerlijk om je even terug te trekken.
 De speelkamer

Even terug naar het thema van deze nieuwe cottages. Over de speelkamer gesproken … in arctische stijl met een iglo als hangplek – mét eigen televisie. Avontuurlijker en “chiller” kan toch niet? De foto houden jullie van ons te goed!
 


De badkamer


Na al dat ravotten in de kinderspeelkamer, is het tijd voor een momentje van ontspanning. Wanneer je de douche en/of het bad instapt, stap je letterlijk en figuurlijk de onderwaterwereld in. Met alle onderwaterdieren om je heen lijkt het net echt!
 

 

Houd deze pagina in de gaten voor al het nieuws over de vernieuwingen!