€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Center Parcs in een flesje: een aromatische verrassing

Nieuws en Updates - 05 Dec. 2023

Center Parcs in een flesje: een aromatische verrassing

Je hebt het vast weleens meegemaakt: je ruikt een bepaalde geur en reist direct terug naar een moment in het verleden. Dat is de kracht van geur. Bij Center Parcs geloven we dat zintuigen de sleutel zijn tot emoties en herinneringen. Daarom hebben we de geur van Center Parcs gebotteld in een limited edition Home Spray! Een heerlijke frisse geur met houtachtige tonen waarmee je deze feestdagen de sfeer en herinneringen van Center Parcs in huis haalt.Creëer sfeer

Een fijne geur in huis verwent de zintuigen en laat je thuis voelen. Geuren kunnen verkwikkend of juist ontspannend zijn, zonder te overheersend te zijn. Met de Center Parcs Home Spray zorg je in een handomdraai voor sfeer en gezelligheid bij jou thuis. Of je nu kerstfilms kijkt op de bank of met vrienden en familie aan tafel zit: met de Home Spray zet je de juiste toon.

 

In één ademhaling

De Home Spray is geïnspireerd op de natuur van Center Parcs. Wanneer je ruikt aan de combinatie van fresh citrus, apple, rose, cedarwood en floral woods denk je weer even terug aan de groene dennenbossen en de fleurige parken van Center Parcs. Eén ademhaling brengt je terug naar gelukkige herinneringen en ontspannende momenten bij Center Parcs. Van versgebakken broodjes aan de deur tot gezellige ochtenden in pyjama aan tafel, onvergetelijke vakanties en heerlijke wandelingen door de natuur.

 

Wat is jouw mooiste Center Parcs herinnering?

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert