€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Center Parcs De Eemhof is volledig vernieuwd!

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 01 Dec. 2021

Center Parcs De Eemhof is volledig vernieuwd!

Zoals je hier vast al eerder hebt gelezen, zijn we bijna al onze parken aan het vernieuwen. Zo blijven we de nieuwe standaard zetten in familievakanties, met cottages en activiteiten waar je onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Ook De Eemhof is volledig onder handen genomen. Van gloednieuwe Wellness cottages tot een spectaculaire Duo-Racer glijbaan. We vertellen je meer!

Bekijk alle vernieuwingen in de video. 

 

Nieuwe Wellness cottage


Ultiem relaxen? Dan tref je het met de luxueuze Wellness cottage. Laat in de avond ben jij nog aan het ontspannen in je eigen bubbelbad... buiten, op je terras, onder de sterren. Met als andere hoogtepunten de heerlijke wellnessbadkamer, met Finse sauna, hammam en bubbelbad, en een privéterras met loungemeubels. De cottage is hier te boeken! Bekijk hieronder de videobeelden van de super de luxe Wellness cottage:
 


Vernieuwde Comfort, Premium en VIP cottages


Alle elementen uit de omgeving ga je terugzien in de nieuwe styling: speelse elementen in de Comfort cottages, glinsterend blauw en rijke groenschakeringen in Premium cottages en warme geeltinten in de luxueuze VIP cottages. In het meubilair, op de muren en de vloer, en in de decoratie die je zo een gevoel van thuis geeft. Maar ook natuurelementen zoals de vogels uit het bos, komen op een speelse manier terug.

Glenn en zijn vriendin Marès hebben de vernieuwde VIP cottage (met sauna én bubbelbad!) gereviewed, je bekijkt het hier: 
 

 

Vernieuwde Comfort cottage
Vernieuwde Comfort cottage in De Eemhof
Vernieuwde Premium cottage in De Eemhof
Vernieuwde Premium cottage in De Eemhof
Vernieuwde VIP cottage in De Eemhof
Vernieuwde VIP cottage in De Eemhof


De vernieuwde cottages worden een heerlijke plek om samen thuis te komen van een dagje watersporten, fietsen, klimmen of cultuur snuiven en shoppen in Amsterdam. De accommodaties zijn hier boekbaarBekijk de vernieuwde cottages in de Park Primeur video! 
 

 

Avontuur cottage


Avontuurlijk overnachten, dat kan ook in De Eemhof. In de nieuwe Avontuur cottage reis je van de ene wereld in de andere (ontdekkings-)wereld! Stap binnen in een bibliotheek waar je leest over de werelden en je reis kan beginnen. Wij verklappen alvast enkele spannende ontdekkingen ...
 


 

Nieuwe activiteiten


Duo Racer

Goed nieuws voor fans van de Turbo Twister: de Aqua Mundo is uitgebreid met nóg een superglijbaan, de Duo Racer. Op deze glijbaan zijn spanning en sensatie verzekerd, want je giert met hoge snelheid door de bochten en je kunt tegen elkaar racen! Klaar voor een wedstrijdje? 

 

 

Buitenspeeltuin 

Ook kun je loltrappen in de grote nieuwe buitenspeeltuin. En die is bijzonder! De nieuwe speeltuin heeft namelijk een dierenthema: de bever. Hoe leuk is dat? De kinderen zullen zich er zeker niet vervelen. 
 


Vernieuwde Action Factory met veel nieuwe activiteiten


Als je in een vernieuwde cottage of hotelkamer verblijft, wil je natuurlijk dat de rest van het park daar niet bij achter blijft. In de Action Factory kun je na een grote vernieuwing nóg meer activiteiten doen, in een compleet nieuwe (subtropische) styling. Kinderen van groot tot klein komen aan hun trekken, op het gloednieuwe Klimparadijs, een kids speelruimte met klim- en klauterelementen, een nieuwe Gametown met de leukste familiespellen én Bumper Cars, Bowling zoals je niet gewend bent - namelijk in LED-verlichting - en nog veel meer ... 
 


Na al het speelplezier een nieuwe outfit scoren? Wandel even door de Market Square heen, de winkels zelf krijgen ook een nieuw jasje!


Nieuwsgierig geworden naar de vernieuwingen op De Eemhof? Alle vernieuwde cottages zijn boekbaar!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert