€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De eerste foto‘s: Comfort cottages in Park Allgäu

Nieuws en Updates - 09 May. 2018

De eerste foto‘s: Comfort cottages in Park Allgäu

Hier zijn de allereerste foto’s van de cottages op ons nieuwe Park Allgäu - open vanaf oktober 2018. Deze mooie inkijkjes in de royaal en modern ingerichte vakantiewoningen willen we je uiteraard niet onthouden! Vandaag presenteren we eerst de Comfort cottage…

Een speelse en gezellige sfeer

De Comfort cottage is het eerste van de vier luxeniveaus bij Center Parcs: Comfort, Premium, VIP en – helemaal nieuw – Exclusive. Het Comfortlevel geeft je een zorgeloze vakantie met alle basisvoorzieningen voor een goede prijs – het bedlinnen en handdoekenpakket kun je gemakkelijk bijboeken. Warme materialen zoals hout en riet, in combinatie met de vrolijke rood- en groentinten, zorgen voor een gezellige sfeer in de Comfort cottages op Park Allgäu.

Voorzien van comfort!

De woon- en eetruimte beschikken over een hoog plafond en een brede raampartij waarbij je uitkijkt op een privéterras met tuinmeubilair. De Comfort cottages in Park Allgäu zijn er voor 4 of 6 personen. De douche is toegankelijk voor rolstoelen en er is een apart toilet. De Comfort cottage voor 6 personen beschikt zelfs over twee badkamers, waarvan één en suite. In de woonkamer bevindt zich een flatscreen-tv en de keuken is volledig uitgerust, inclusief vaatwasser.

De prijs van je cottage is overigens inclusief Standaard Wi-Fi, een eindschoonmaak en onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo.

En, ben je enthousiast geworden? Er is bovendien een hoop te beleven in het nieuwe Park Allgäu

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert