€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De eerste foto‘s: Premium cottages in Park Allgäu

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 22 May. 2018

De eerste foto‘s: Premium cottages in Park Allgäu

Nadat we vorige week de eerste foto’s van onze Comfort cottages in ons nieuwe Park Allgäu hebben gepresenteerd, willen we vandaag het interieur van de Premium cottages laten zien. Park Allgäu is open vanaf oktober 2018!

Ontspannen sfeer dankzij natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen als hout kenmerken het ontwerp van het luxeniveau Premium van onze cottages in Park Allgäu. Dit is het tweede luxeniveau van de in totaal vier luxeniveaus van de cottages in Center Parcs: Comfort, Premium, VIP en Exclusive. Vergeleken met de Comfort cottages is het luxeniveau Premium - met zijn perfecte combinatie van gezellig en modern - van nog meer gemakken voorzien. Ook de Premium cottages nodigen je uit om veel tijd met familie of vrienden door te brengen, bijvoorbeeld voor de open haard in de woonkamer. Naast de natuurlijke materialen zorgt het kleurgebruik van zachte groentinten voor een aangename en ontspannen sfeer.

Veel comfort voor extra gezelligheid

De Premium cottages in Park Allgäu zijn beschikbaar voor 4, 6 of 8 personen. De cottages voor 6 en 8 personen hebben twee badkamers, waarvan één en suite, met drempelvrije regendouche. In de slaapkamers en keuken houden vrolijke koeien een oogje in het zeil. Maar geen zorgen! Het is ‘slechts’ stijlvol fotobehang dat aansluit bij de rest van het interieur. Daarnaast geniet je van een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en NESCAFÉ Dolce Gusto, evenals opgemaakte bedden bij aankomst, een flatscreen-tv, Bluetooth-Soundbar, Standaard Wi-Fi en nog veel meer.

In de prijs van je cottage is overigens altijd de eindschoonmaak en toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo inbegrepen. 

En, ben je enthousiast geworden? Er is bovendien een hoop te beleven in het nieuwe Park Allgäu!