€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De eerste foto’s: VIP cottages in Park Allgäu

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 15 Nov. 2018

De eerste foto’s: VIP cottages in Park Allgäu

De afgelopen weken heb je al kennis gemaakt met de luxeniveaus Comfort en Premium, vandaag presenteren we het interieur van onze VIP cottages in ons nieuwe Park Allgäu. Park Allgäu is open vanaf oktober 2018!

Royale wellnessbadkamer

De troef van onze VIP cottages in Park Allgäu is ongetwijfeld de royale wellnessbadkamer met regendouche, bubbelbad, infraroodsauna en een relaxbank. Is het niet chic geworden? De VIP cottages in Park Allgaü zijn boekbaar voor 2, 4, 6, 8 of 12 personen. Minstens één van de extra badkamers is altijd en suite met een drempelvrije regendouche. 

Stijlvolle inrichting en veel extra‘s

Sfeervolle hout- en geeltinten bepalen het interieur van de VIP cottages in Park Allgäu; de slaapkamers hebben bovendien altijd een vrolijk kleuraccent. Fotobehang van het omringende landschap sluit – net als in de Premium cottages – ook in de VIP cottages smaakvol aan bij de rest van het interieur. De dag kan goed beginnen als je onder de regendouche naar het fotobehang van een bergbeekje tuurt! De eet- en woonruimte hebben een hoog plafond tot aan de nok van het dak. Geniet van de grote raampartijen die uitgeven op het privéterras met tuinmeubilair en een gemetselde barbecue. Of van de compleet ingerichte keuken (met vaatwasser, combimagnetron en NESCAFÉ Dolce Gusto), een handdoekpakket per persoon, flatscreen-televisies, Bluetooth-Soundbar, open haard, Streaming Wi-Fi en nog veel meer.

De luxeniveaus van onze cottages

Heb je al gehoord over de verschillende luxeniveaus van de cottages in Center Parcs? We leggen het graag nog een keertje uit! We bieden cottages in vier verschillende categorieën, oftewel luxeniveaus waaronder: Comfort, Premium, VIP en Exclusive. Het laatste luxeniveau is nieuw in Center Parcs en zal in Duitsland voor het eerst in Park Allgäu beschikbaar zijn. Daarom zullen we de Exclusive cottages op een later moment uitgebreid in beeld en tekst voorstellen.

Kortom: als je een Comfort cottage kiest, krijg je alles wat je voor een geslaagde vakantie in een vakantiewoning nodig hebt. Een Premium cottage maakt je vakantie met familie of vrienden nog comfortabeler, zoals de opgemaakte bedden bij aankomst. Je kunt hier heerlijk samen vertoeven, bijvoorbeeld voor de open haard in de woonkamer.  Voor echte verwennerij kies je voor een VIP cottage. Een infraroodsauna, bubbelbad en regendouche zijn inbegrepen. Als je de verschillende luxeniveaus goed wil vergelijken, klik dan hier.

Trouwens: bij Center Parcs is in de prijs voor de cottages altijd inclusief de eindschoonmaak en toegang tot het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Enthousiast? Twijfel niet, boek een vakantie in Park Allgäu voor een verblijf vanaf oktober 2018!