€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De Huttenheugte is af! Helemaal vernieuwd, tot in de puntjes.

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 15 Feb. 2023

De Huttenheugte is af! Helemaal vernieuwd, tot in de puntjes.

Je kon het hier eerder al lezen: we waren druk bezig in De Huttenheugte. En ‘we’, dat zijn de loodgieters, schilders, stylisten, groenspecialisten, zwembadbouwers en winkelinrichters. Het resultaat is een compleet vernieuwd park waar jij heerlijk kunt genieten samen met je dierbaren.

Je vernieuwde cottage in de natuur

Zie je het al voor je, lekker op je privéterras, met uitzicht op je barbecue én de mooiste natuur? Door de kamerbrede schuifdeuren loop je zó je vernieuwde cottage in. Het voelt als thuis, met de stijlvolle inrichting, lekkere badkamer en complete keuken.

Het maakt niet uit waar je voor kiest. Comfort, Premium of VIP: het zijn allemaal plekken waar je samen nieuwe herinneringen kunt maken en waar je echt even kunt ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Wil je de natuur ook in jouw cottage op z’n mooist beleven, kies dan de compleet nieuwe Wonders of Nature cottage.

Jullie willen water?

Dan krijgen jullie water! Want we hebben de Aqua Mundo niet alleen vernieuwd, maar ook nog eens uitgebreid met een geweldig Water Playhouse. De nattigheid komt je van alle kanten tegemoet, dus weet waar je aan begint als je kids je vragen of je ook komt… Maar voel je gerust weer 10 hoor!

Vernieuwde Market Dome? Check!

Misschien heb je het al gezien. Zo niet? Dan moet je snel komen kijken, ruiken en proeven. Want de vernieuwde Market Dome is een traktatie voor al je zintuigen. Smullen bij de nieuwe Frites Affairs, kijken én kopen bij de Shop & Smile: Aqua Fashion en Shop & Smile: Beauty, Home & Kids – leef je uit!

En klinkt daar gejuich vanuit de vernieuwde bowlingbanen? Vast en zeker een strike! Als je van spelletjes houdt, weet je ook wel je weg te vinden naar de vernieuwde Game Town. Laat je niet kennen en zet een highscore op die schermen!

Kom ook tot jezelf!

De Huttenheugte is helemaal klaar om jullie te ontvangen. Van een vernieuwde receptie tot een digitaal polsbandje waar je overal mee naar binnen kunt.

Kom snel langs en beleef samen grootse avonturen en mooie momenten.
Boek hier jullie vernieuwde cottage.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert