€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Een romantisch weekend weg bij Center Parcs

Nieuws en Updates - 24 Dec. 2018

Een romantisch weekend weg bij Center Parcs

Geniet met je lief van een romantisch weekend weg bij Center Parcs. Ontdek samen de mooie omgeving, kruip lekker tegen elkaar bij de openhaard in je cottage of doe een van onze activiteiten op het park. Echt even samen. 

Ontdek de omgeving

Al onze parken zijn gelegen in een mooie, natuurrijke omgeving. Ontdek het samen tijdens je romantisch weekend weg bij Center Parcs. Ga wandelend op pad óf huur een fiets bij het Cycle Center! Maak er een heerlijke fiets- of wandeltocht van en geniet samen van de prachtige natuur.

Fietsen in Parc Sandur

Wellnessweekend

Geniet samen van een weekend vol luxe in een van onze vakantieparken. Tijdens een wellnessweekend in Center Parcs kun je genieten van een massage, een gezichtsbehandeling, een manicure en nog veel meer. Daarnaast beschikken wij in onze parken over VIP cottages met privésauna, waar jullie dit weekend de mogelijkheid hebben jullie romantisch terug te trekken. En dat is niet alles! In al onze parken* kunnen jullie onbeperkt genieten in de Aqua Mundo van de sauna, het Turks stoombad en de bubbelbaden. Kom samen even heerlijk tot rust.

* Per park verschilt het aanbod.

Bubbelbad in De Eemhof

De perfecte combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn

Daag elkaar uit tijdens een potje bowlen of (mini)golf en ontdek wie van jullie de winnaar wordt. Bowling begint als de ballen aan het rollen gaat en biedt de perfecte combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf! Tijdens een spannend potje (mini)golf slaan jullie samen een balletje en ontdekken jullie wie met de minste slagen de eindstreep bereikt.. De winnaar trakteert!

Bowling in Limburgse Peel

Geniet van een heerlijk diner

Geniet romantisch met z’n tweetjes van een heerlijk diner in een van onze restaurants in de Market Dome. Vind jullie favoriete pasta of pizza bij Nonna’s, geniet van onze grillspecialiteiten bij Fuego of laat je verrassen met een uitgebreid buffet bij Evergreenz. Het is maar net waar jullie zelf zin in hebben!

Restaurant Parc Sandur

Nu al zin in een romantisch weekend weg? Boek dan snel je verblijf in een van onze parken.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert