€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Een vernieuwd Parc Sandur met een fris (en tropisch) tintje

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Een vernieuwd Parc Sandur met een fris (en tropisch) tintje

Een tijdje geleden was het eindelijk zover: Parc Sandur is compleet vernieuwd. Het Parc Centrum, het zwembad en de cottages hebben een make-over gehad. Met allerlei invloeden uit het tropische Indonesië werd heel het park opgefleurd.

Parc Centrum

Het middelpunt van het hele park is overspoeld door allerlei tropische flora en fauna uit Indonesië. Hoe tof is dat? Wat je zeker niet kunt missen is de nieuwe bamboe dome. Jazeker! Middenin het Parc Centrum is een enorme koepel van bamboe geplaatst! De koepel is helemaal overgekomen uit Indonesië als initiatief van ons duurzaamheidsplan. Maar daar blijft het ook niet bij: want ook de kleurrijke, vrolijke vogels zijn meeverhuisd.

Opgefriste cottages

Zo, nu je helemaal in de vakantiesfeer zit van Parc Sandur wordt het ook tijd om een kijkje te nemen bij de cottages, want die hebben ook een nieuwe en frisse look gekregen! Nieuw meubilair is in de cottage geplaatst voor nog meer comfort en een schaduwdoek op het terras voor het warme (maar lekkere) weer.

De vernieuwde kindercottages zijn extra ‘kids-proof’ gemaakt. Op het leuke stapelbed kunnen de kinderen wegdromen, om vervolgens de volgende dag met heel veel plezier in het nieuwe speelhuisje te kunnen spelen. Ook binnenshuis houdt de pret natuurlijk niet op, want in de kinderkamer staat nu ook een tv en is er nieuw speelgoed te vinden.

Zwembad

Het zwembad is opgefleurd met een tropisch tintje: je kunt tijdens het zwemmen ook al het groen bewonderen. Het plafond, de ramen en zelfs de glijbaan zijn bekleed met palmbomen en andere tropische planten. Voor extra ontspanning kun je ook terecht in de nieuwe Finse sauna… even helemaal zen worden!

Wil je meer weten over Parc Sandur? Kijk dan hier voor meer informatie.

Meer lezen over onze innovaties? Ga nu naar onze innovatiepagina.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert