€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

GETEST: de vernieuwde Premium Cottage in Het Heijderbos

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 27 Oct. 2020

GETEST: de vernieuwde Premium Cottage in Het Heijderbos

Onlangs kon je meedoen met de TestFans winactie op onze Facebook pagina. De winnaars van deze actie mochten als eerste de vernieuwde Premium cottages in Het Heijderbos testen. De familie Pauw was de gelukkige winnaar van dit gratis verblijf en zij hebben de vernieuwde Premium cottages voor jullie getest. Ben jij benieuwd wat zij van de vernieuwde Premium cottage vonden? Bekijk het hieronder!

 

 

Ga op avontuur in Het Heijderbos

Vakantiepark Het Heijderbos is gelegen in het noordelijkste puntje van Limburg, dichtbij Nijmegen. In Het Heijderbos valt eindeloos avontuur te beleven voor jong en oud! Je vind er onder andere een grote indoor speel-jungle en een indoor speelhal, of neem een duik in de Aqua Muno met 3 glijbanen en de snelste wildwaterbaan van Center Parcs.

 

Ontdek de vernieuwde cottages

De afgelopen tijd zijn veel accommodaties inHet Heijderbos onder handen genomen, waaronder de Premium cottages. Deze cottages hebben een complete make-over gekregen. In de vernieuwde Premium cottages ervaar je een echt avontuurlijk vakantiegevoel. Niet alleen de Premium cottages zijn vernieuwd, ook de VIP cottages, Comfort cottages en hotelkamers hebben een nieuwe look gekregen. Ontdek hier alle nieuwe cottages.

 

Niet alleen in Het Heijderbos, maar ook de vernieuwde Premium cottages in Park De Haan zijn uitgetest door gelukkige winnaars van de Facebook actie. Ben je benieuwd wat zij van de Premium cottage vonden? Kom er hier achter! Goed nieuws, want in december komt er weer een nieuwe Testfans actie. Houd onze Facebook pagina dus goed in de gaten! Raad jij om welke cottage dit gaat?

 

 

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert