€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Frisse wind door Port Zélande

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 30 Apr. 2019

Frisse wind door Port Zélande

Er heeft een frisse wind gewaaid door Port Zélande. Alle accommodaties zijn onlangs vernieuwd, de Market Dome is opnieuw aangekleed, de Aqua Mundo is uitgebreid, er zijn nieuwe Lodgetenten en Nieuwe generatie Kindercottages.

Vernieuwde cottages

We hebben ervoor gezorgd dat er keuze is voor iedereen: zowel 2-, 4, 6 als 8-persoons cottages zijn compleet vernieuwd, in een mix van Comfort, Premium en VIP-niveau.

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien – voor verse koffie in de ochtend, of een uitgebreid familie-etentje waarvoor je alles uit de kast haalt. De badkamer? Tiptop in orde – soms zelfs met dubbele wastafel en bubbelbad of een Bluetooth Soundsystem, afhankelijk van het cottage-type. Een nieuwe vloer, nieuwe gordijnen, nieuwe styling: alles is onder handen genomen. Dus plof lekker neer op je nieuwe bank, en geniet!

De Mindervaliden cottages zijn daarnaast ook vernieuwd. Bekijk hieronder hoe het is geworden!

disabled cottage

Nog meer waterspeelpret in de Aqua Mundo

Pas op voor die gigantische emmer met water boven je hoofd: hij staat op omkiepen! En hebben de kids je nu al weer in het vizier met hun waterkanonnen? De Aqua Mundo is uitgebreid met een Water Playhouse – dus reken maar op een paar extra uurtjes in het water!

waterplayhouse

Vernieuwingen Market Dome

Er heeft een frisse wind door de Market Dome gewaaid. Er is allerlei nieuwe decoratie gekomen en er zijn nieuwe inwoners bij gekomen! Namelijk twee prachtige flamingo’s. Komen jullie langs om ze te begroeten?

Nieuwe verblijfopties

De Nieuwe generatie Kindercottages zijn nieuw op het park! Het is een waar speelparadijs voor de kids. Naast een speciale speelkamer en aangepast kindermeubilair heeft de cottage ook een speelhut met een privé glijbaan. De kids zullen zich dus zeker niet vervelen!

New generation cottage

Er kan ook op geheel unieke wijze worden verbleven op Port Zélande. Met de geheel nieuwe Lodgetenten is een bijzonder verblijf midden in de natuur gegarandeerd. Aan luxe geen gebrek want de Lodgetent is ruim, stijlvol ingericht en voorzien van allerlei comfort. Gezellige woonkamer met kachel? Check. Ingerichte keuken? Check. Badkamer met douche en toilet? Check. En dan is er nog de privéveranda waar je optimaal kan genieten van het buitenleven.

lodgetent

Bekijk hier onze andere vernieuwingen!

*De virtual tour toont een Premium cottage

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert