€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Gerestylde Waterfront Suites in De Eemhof

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 30 Apr. 2019

Gerestylde Waterfront Suites in De Eemhof

Er is niet stilgezeten in De Eemhof. Gerestylde Waterfront Suites in Marina De Eemhof en nieuwe activiteiten hebben het park een upgrade gegeven. Ga op avontuur tijdens de High Adventure Experience, sla een hole-in-one op de vernieuwde Adventure Golf of ontsnap uit de Escape Room. Enthousiast geworden? Spring dan een gat in de lucht op de nieuwe Bungee Trampoline!

Waterfront Suites

De Waterfront Suites in Marina De Eemhof zijn in een nieuw jasje gestoken. De luxe appartementen zijn gerestyled met een likje verf en nieuwe meubels. De banken, tafels, lampen, gordijnen en het tapijt… Allemaal nieuw! Neem lekker plaats op de nieuwe terrasstoelen en geniet van het uitzicht over het Eemmeer.

Bungee Trampoline

Spring hoog in de lucht en maak een salto! Op de Bungee Trampoline laat je al jouw acrobatische trucs zien. De Bungee Trampoline is een combinatie van bungee-elastieken en een trampoline. Jong of wat ouder, vanaf 4 jaar mag jij deelnemen en laten zien wat je kan.

Bungee Trampoline

Vernieuwd: Adventure Golf (outdoor)

De Adventure Golf in De Eemhof is vernieuwd. De natuurstenen, het groen en de houten details geven jou het gevoel dat je midden in de natuur staat. Samen met het gezin of met z’n tweeën; Adventure Golf is leuk voor iedereen! Lukt het jou om een hole-in-one te slaan?

Adventure Golf

High Adventure Experience

Ben jij een angsthaas of een waaghals? Laat zien dat geen uitdaging jou te groot is en leg het touwenparcours High Adventure Experience hoog in de bomen af! De verschillende klimelementen zoals wanden en netten zorgen voor een spannende ervaring.

High Adventure Experience

Escape Room

Samen met een team van geheim agenten ontrafel je alle mysteries rondom acteur Dan Norris. Waarom? Dan Norris fraudeert zodat hij de award voor beste acteur wint. Dat laten jullie natuurlijk niet gebeuren! Los samen de raadsels, puzzels en vraagstukken op en ontsnap uit de Escape Room.

Escape Room

En zo zet Center Parcs de nieuwe standaard in familievakanties. Ontdek wat De Eemhof nog meer te bieden heeft!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert