€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Griezel mee tijdens Halloween

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 29 Aug. 2022

Griezel mee tijdens Halloween

Van 17 oktober 2022 t/m 31 oktober 2022 is het Halloween bij Center Parcs. De Market Dome wordt prachtig versierd, je kunt meedoen aan spannende activiteiten en meelopen met spannende tochten, ’s avonds geniet je met de hele familie in een gezellige cottage.

Wordt een echte griezel

Tover jezelf om tot echte Halloween griezel. Laat je gezicht beschilderen met een vleermuis of neem een Glitter Tattoo. Bij de Wannabe een Heks of Tovenaar krijg je de mooiste verkleedkleding aan om papa en mama eens goed te laten schrikken.

Iedereen doet mee

Tijdens Halloween doet iedereen mee! Vier Halloween samen met Orry & Friends. Maak griezelig veel plezier tijdens de Kids Halloween Disco of ga op Halloween Avontuur met Orry & Friends tijdens de Kids Halloween Parade. Je gaat op een spannende tocht door het park met toepasselijke muziek op de achtergrond. Lukt het jou om je hoofd koel te houden? Én zelfs voor het slapen gaan kun je nog naar griezelige bedverhaaltjes luisteren die worden voorgelezen door Orry & Friends!

Gezellig griezelig

Daag de hele familie uit om mee te doen met de grappige en griezelige Halloween Quiz Night in De Market Dome of kijk een griezelige film met de Halloween Movienight in het Outdoor Theater. Gooi jij van schrik je popcorn in de lucht of schrik jij helemaal nergens van? 

Griezel jij met ons mee in één van onze parken tijdens Halloween? Kijk voor meer informatie over de activiteiten op de website! Is jouw verblijf al geboekt? Boek dan nu jouw activiteiten via de My Center Parcs-app!