€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Heropening van Center Parcs Le Lac d'Ailette (F)

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

Heropening van Center Parcs Le Lac d'Ailette (F)

Le Lac d’Ailette (F) opent na vijf maanden vernieuwen opnieuw haar deuren. Naast de vernieuwde accommodaties zijn nu ook de centrale faciliteiten in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is er een gloednieuw digitaal concept geïntegreerd om je verblijf nóg aangenamer te maken. Het moderne Le Lac d’Ailette (F) verwelkomt je voor een onvergetelijke vakantie!

In een nieuw jasje

Om de kwaliteit en het comfort van je verblijf te verbeteren, hebben we verschillende ruimtes en faciliteiten gemoderniseerd. Zo kun je terecht bij de McDonalds om van een heerlijke burger te smikkelen. Voor extra variatie is er in buffetrestaurant Le Marché in de Market Dome een nieuw concept ontwikkeld.

De toegang tot de Aqua Mundo is ook volledig vernieuwd, eenvoudiger gemaakt én aangenamer. Met grote interactieve schermen die een leuke ervaring bieden voordat je nóg meer pret beleeft in het subtropisch zwemparadijs!

Van alle (digitale) gemakken voorzien

Om je verblijf nog gemakkelijker en toegankelijker te maken hebben we tijdens de vernieuwingen veel gewerkt aan het digitaliseren van het park. Zo kun je bij de vernieuwde receptie met interactieve touchscreen-terminals gemakkelijk inchecken en activiteiten op het park boeken. Daarnaast kun je gebruikmaken van digitale armbanden waarmee je het slot van de cottage en de kluisjes in de Aqua Mundo kunt openen. Je hebt geen sleutel meer nodig, je hoeft alleen je armband tegen het slot aan te houden en de deur gaat open. En geen paniek, de armbanden zijn tegen de golven van de Aqua Mundo bestand.

Hart voor de natuur

Le Lac d'Ailette (F) is omgeven door prachtige natuur. Hier gaan we dan ook zorgvuldig mee om! Tijdens de sluiting van het park zijn alle heggen en bomen gesnoeid en verfraaid zodat het park er weer fris uitziet. Ook de tuinen van de accommodaties zijn onder handen genomen. Zo kun je samen weer lekker vertoeven in de buitenlucht!

VR tour Le Lac d'Ailette

Kom alvast in de vakantiestemming door de VR tour van Le Lac d’Ailette (F) te bekijken. Zo kun je je alvast verheugen op wat het park allemaal te bieden heeft:

Verken jij als eerste het vernieuwde park Le Lac d’Ailette (F)? Je kunt vanaf nu de vernieuwde cottages boeken voor je voorjaarsvakantie!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert