€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Het grootste waterpark van België in De Vossemeren (B)

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 27 May. 2021

Het grootste waterpark van België in De Vossemeren (B)


Waterratten opgelet! Het grootste waterpark van België bevindt zich in Center Parcs De Vossemeren (B). Het drijvend speelparadijs dat is aangemeerd heeft een oppervlakte van 4.000 m² met meer dan 100 hindernissen. Laat die zomer maar komen!

Het is tijd om je zwemkleding uit de kast te halen, want deze zomer staat garant voor één groot wateravontuur. De 100 losse modules die de drijvende stormbaan vastkoppelen bestaan uit verschillende hindernissen voor jong en oud. Van grote pyramides om in te klimmen, glijbanen om vanaf te roetsjen, smalle bruggetjes en zigzag-vormen om overheen te rennen en grote ballen om te ontwijken. Dat kan maar één ding betekenen: glijden, springen, lachen en fun voor iedereen!
 

En geheel veilig natuurlijk, want er is altijd een team van gediplomeerde badmeesters aanwezig die onophoudelijk alle onderdelen in de gaten houden en ervoor zorgen dat iedereen een zwemvest krijgt. Deze activiteit is toegankelijk vanaf 8 jaar.
 

Ontdek de andere waterparken van Center Parcs in Port Zélande en De Kempervennen, van begin mei tot aan het einde van de zomer geopend. Ook deze Aqua Parks staan garant voor uren speelplezier samen!

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert