€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Iets heel bijzonders in Park Allgäu: Exclusive cottages!

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 09 Jun. 2021

Iets heel bijzonders in Park Allgäu: Exclusive cottages!

Enkele weken geleden hebben we je al verteld over de cottages in Park Allgäu en over de drie welbekende luxeniveaus van Center Parcs: Comfort, Premium en VIP. Graag vertellen we je meer over ons nieuwste luxeniveau: de Exclusive cottage.
 

Unieke architectuur

We durven te wedden dat je bij het zien van de in totaal 250 Exclusive cottages in Park Allgäu onder de indruk zal zijn. De cottages voor 4, 6, 8 of 12 personen zijn opvallend ruim en hebben een open en uniek design in de stijl van een chalet. De architecten hebben de lokale sfeer van Allgäu in de Exclusive cottages terug laten komen. Deze regionale accenten zie je bijvoorbeeld terug in het stijlvolle interieur en de hoogwaardige houten elementen.

Park Allgäu Exclusive Cottage Kitchen


Een luxe wellnessgevoel in je cottage

De Exclusive cottages beschikken over een heerlijk privéterras op de eerste verdieping, een plek die helemaal voor jou is. Binnen kun je genieten van een infraroodsauna en een regendouche. Vijfentwintig van deze Exclusive cottages zijn in plaats van een infraroodsauna uitgerust met een Finse sauna. Daarnaast beschikken ze over een wellnessdouche met Turks stoombad en een bubbelbad op het privéterras. Klinkt heerlijk niet?
 

Nog meer verwennerij

Van een bezette badkamer zul je in de Exclusive cottages geen last hebben! Er is namelijk een badkamer voor iedere slaapkamer. Bovendien beschikt elke slaapkamer over een eigen televisie. En dat is niet alles wat een Exclusive cottage te bieden heeft! Wat dacht je van aangename vloerverwarming, een praktische wasmachine met droger en een stijlvol kookeiland waaraan je heel gezellig en comfortabel een avondmaaltijd bereidt? De Exclusive cottage heeft het allemaal!


In de buurt van de Spa & Country Club

Alle Exclusive cottages zijn gelegen in het rustige, licht heuvelachtige, noordelijke deel van Park Allgäu. In de buurt vind je de chique Spa & Country Club, een paradijs voor iedereen die op zoek is naar totale ontspanning. Naast het uitgebreide wellnessaanbod (inclusief zoutbad!), zorgen de fitnessruimte en het aparte restaurant voor een echte wellness beleving.

Ontdek Park Allgäu en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen