€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

In Erperheide ontluikt een compleet vernieuwd park

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 30 Jun. 2021

In Erperheide ontluikt een compleet vernieuwd park

Ruik je die frisheid? Dat zijn de vernieuwingen bij Center Parcs! Want ook Erperheide (B) is volledig vernieuwd. Van vernieuwde accommodaties (en zelfs een nieuwe thema-cottage!) tot een gloednieuw Water Playhouse en thematische speeltuinen. Bekijk het hier! 
 


 

Vernieuwde faciliteiten en activiteiten


Vernieuwde Aqua Mundo


Kun je nog meer waterpret hebben dan je al had? Jazeker! In de vernieuwde Aqua Mundo spetter je rond in een gloednieuwe Water Playhouse – een Water Factory waar de kids een hele ontdekkingstocht beleven en water uit alle hoeken en gaten komt. En in het vernieuwde snorkelbad van Erperheide kun je niet alleen de meest exotische vissen bewonderen, maar nu ook lekker spatten en plonsen rond een nieuwe speelfontein.
 


Vernieuwde Market Dome


Shoppen doe je met een grote glimlach in de nieuwe Shop & Smile winkels. Meervoud, ja. Want in de nieuw aangeklede Market Dome móet je even binnenlopen in de Shop & Smile Kids & Home (speelgoed, decoraties en natuurlijk souvenirs als aandenken aan je verblijf) en check zeker ook de Shop & Smile Aqua & Fashion met de nieuwste bad- en seizoensmode. Onweerstaanbaar.
 


De vernieuwing van de bowlingbaan is een voltreffer. Nieuwe led-verlichting zorgt voor een flitsend sfeertje (en voert de spanning nog wat op). Ook alle apparatuur is er vernieuwd, dus dáár kan het niet aan liggen… Zet ‘m op!
 

Gooi jij een strike op de vernieuwde bowlingbaan?


Buitenvernieuwingen


Om te zorgen dat je al die vernieuwingen goed kunt vinden, leggen we een nieuwe promenade aan door Erperheide, met fraaie verlichting en wegwijzers. En natuurlijk ook omdat het er gewoon mooi uitziet. Het nieuwe wandelpad leidt je van de vernieuwde Kinderboerderij via de Market Dome en het Cycle Center naar het grote overdekte speelparadijs BALUBA.
 


Vernieuwde accommodaties


Net als bij de vernieuwingen in de andere parken laten we ons ook inErperheide (B) inspireren door de omgeving. Erperheide ligt midden in de bossen, waar je met de kids heerlijk kunt wandelen en fietsen. Dat betekent dus dat je veel natuur, natuurlijke materialen en groene tinten terug gaat zien. 


In de Comfort cottage hebben we bijvoorbeeld het bosleven naar binnen gebracht door sfeervolle egel- en vosmotieven. Grafische afbeeldingen van bladeren en bomen op muren en stoffen geven je nog meer het bosgevoel. In de Premium cottages kom je weer meer natuurlijke materialen tegen om je verbonden te voelen met de natuur. En in de VIP cottages vind je nog eens een rijke aankleding met accessoires in natuurmotief, zoals zachte kussens en een vloerkleed. De eerste vernieuwde accommodaties zijn nu al boekbaar! 
 

Nieuw! Dieren in het bos cottage


Wil je de kinderen verrassen met een echt bijzonder vakantiehuis? Trakteer ze op een verblijf in een van de nieuwe Dieren in het bos cottages! In elke kamer ontdek je weer een nieuw dierenthema. De woonkamer is het domein van bosvogels, uiteraard vind je in de slaapkamer de nachtdieren terug en in de badkamer douche je te midden van vrolijke kikkers en andere amfibieën. En pssst… de kinderkamer (het berenhol!) heeft een geheime doorgang naar de speelkamer! Goed nieuws, de nieuwe Dieren in het bos cottages zijn nu boekbaar!
 

 

Woonkamer van de Dieren in het bos cottage
Badkamer van de vernieuwde VIP cottage
Woonkamer van de vernieuwde Premium cottage
Eethoek van de vernieuwde Comfort cottage


Paradijs voor kinderen


Nóg een inspiratiebron voor het vernieuwde Erperheide: onze gasten. Of beter: onze jonge gasten. Het park is immers een waar paradijs voor gezinnen met kleine kinderen. We gaan je daarom bijvoorbeeld verrassen met een gloednieuwe thematische speeltuinen. 
 


En wat vind je ervan? Ontdek het zelf! De vernieuwde accommodaties zijn hier te boeken.