€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Nieuw: Aquapark Splash in Port Zélande

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 30 Apr. 2019

Nieuw: Aquapark Splash in Port Zélande

Waterratten opgelet: Center Parcs Port Zélande heeft haar deuren opnieuw geopend voor Aquapark Splash. Deze hele zomer kan je je hier vermaken door te klimmen, glijden en plonzen in het water! Waterpret gegarandeerd!

Een uniek speelparadijs

Het waterpark is het zusje van het Aquapark Splash in Hellevoetsluis: het grootste water speelparadijs in Nederland. Het speelparadijs in Port Zélande is een reusachtig waterparcours van luchtkussens midden op het open en ondiepe water. Het parcours bestaat uit 48 opblaasbare attracties en is maar liefst 48 meter lang! Klimmen, klauteren, glijden en plonzen maar! Of doe een wedstrijdje wie het eerst boven is of alle unieke speelattracties van het lange parcours als eerste heeft overwonnen. Het waterpark biedt verkoeling aan, maar vooral plezier, voor jong en oud.

Aquapark

Veiligheid staat centraal

Het meest ideale aan Aquapark Splash is dat het parcours op een ondiep water is aangelegd. Dat betekent dat de kinderen veilig spelen en direct weer staan als ze van een attractie afglijden. Er is de hele dag door personeel aanwezig om toezicht te houden. De kinderen dienen wel in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A. En wil je liever droog blijven? Dan kan je ook heerlijk relaxend met een drankje vanaf het terras de kids zien spelen op het water. Het terras geeft je een goed overzicht op Aquapark Splash.

Waar en wanneer?

Kom even een kijkje nemen tijdens je verblijf in Center Parcs Port Zélande, of kom gewoon een dagje langs voor dit waterspektakel! Het waterpark is gelegen in de haven van Port Zélande en is geopend vanaf 14 mei tot het einde van de zomer. Kaartjes zijn te koop bij de Adventure Factory in Port Zélande.

Verblijf je toevallig in Center Parcs De Kempervennen, ook dan heb je geluk. Daar staat het speelparadijs met maar liefst 40 unieke speelattracties op het meer! Spring, glijd en klauter en dat allemaal lekker in de open lucht. En veilig natuurlijk, want er is altijd toezicht en iedereen krijgt een zwemvest. Geniet van het waterpret tot september.