€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Nieuwe Beach Chilla’s in Park Zandvoort

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 02 Jun. 2020

Nieuwe Beach Chilla’s in Park Zandvoort

Loop je de duinen in van Park Zandvoort, dan zie je nieuwe thematische vakantiehuizen staan. Het zijn Beach Chilla’s – Beach Villa’s, maar dan chill. Ideaal voor een vakantie met de kids. Kom, we geven je een rondleiding hoe het is geworden! 

 

Relax


Als je dichterbij komt zie je dat het huis licht van kleur en een beetje verweerd is. Zoals het hoort bij een strandhuis dat dag in dag uit in de zon en de wind staat. Je voelt meteen de relaxte surfvibe. Gooi de ramen en deuren maar open, en laat er een frisse zeebries doorheen waaien.
 


Vintage met stijl


De Beach Chilla's zijn niet zomaar accommodaties... Het is een complete ervaring. De vintage elementen met softe kleuren zoals in de sixties vormen samen een casual surfers-look. Je voelt je direct helemaal thuis in deze bijzondere accommodatie.
 


Binnen het buitengevoel


Tussen de keuken en woonkamer staat een mega-tekenbord. Kunnen de kids de Beach Chilla meteen een persoonlijke touch geven met hun eigen meesterwerk. Kijk ook even in de kinderkamer: geen gewoon bed, maar een retro busje - alsof je buiten op het strand slaapt! Enne… als ze willen klauteren: dáár staat het klimrek. En je eigen slaapkamer? Uiteraard ook vintage ingericht – met een heerlijk bed.
 


Relaxte 'speel' tuin


Dan naar buiten. Speeltuintje: check! En wat dacht je van een grote waterattractie, daar zijn de kinderen wel even zoet mee. Heb jij alle tijd om te relaxen op je ruime privéterras!
 


Nog meer vernieuwd!

Ook benieuwd naar de andere vernieuwde cottages in Park Zandvoort? In deze compilatie video geven we je een inkijkje in de nieuwe Beach Chilla's en vernieuwde Comfort, Premium en VIP cottage. 
 


De Beach Chilla's zijn boekbaar voor 4 en voor 6 personen. Dus, zin in een ultieme strandvakantie? Bekijk de nieuwe cottages hier!