€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

NIEUW: Deep Nature® Spa & Action Factory in Park Hochsauerland (D)

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 06 Mar. 2020

NIEUW: Deep Nature® Spa & Action Factory in Park Hochsauerland (D)

In Park Hochsauerland (D) is er de afgelopen maanden hard gewerkt om jou een nog betere Center Parcs ervaring aan te kunnen bieden. Vernieuwde cottages en hotelkamers, een nieuwe kinderboerderij, de waterglijbaan Sauerland Splash en nog veel meer. Bekijk deze vernieuwingen in de parkreporter video. In het voorjaar van 2020 openen we onze gloednieuwe Deep Nature® Spa en sinds eind 2019 kun jij al genieten van de gloednieuwe Action Factory. Benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? Lees dan verder!

 

Nieuwe Deep Nature® Spa

Heerlijk ontspannen doe je in de moderne, nieuwe Deep Nature® Spa. Je kunt er terecht voor een Oosterse hammam, een bezoek aan de ontspannende zoutgrot, diverse sauna's met een temperatuur tot 90° Celsius, bubbelbaden, belevenisdouches en een binnen-, buiten- en ijsbad. Ook geniet je er van een breed scala aan lichaams- en gezichtsbehandelingen die door onze professionele medewerkers worden aangeboden. In de aangrenzende rustruimte kom je daarna helemaal tot rust.

Wellness voor het hele gezin? Ook dan kun je terecht in de Deep Nature® Spa. Op geselecteerde dagen vindt de Family Spa plaats, waarbij per koppel tot twee kinderen vanaf vier jaar alle faciliteiten van de Deep Nature® Spa kunnen bezoeken.Op deze dagen is het bezoeken van de spa alleen toegestaan met zwemkleding.

 

 

Nieuwe Action Factory

Naast ontspannen in de Deep Nature® Spa kun je je in Park Hochsauerland (D) ook helemaal uitleven in de nieuwe Action Factory. Vanaf eind 2019 kan jij je volop uitleven in de nieuwe indoor speelwereld. Het interieur doet je meteen denken aan een houtzagerij en er is voor ieder wat wils:

  • een interactieve 13-holes midgetgolfbaan;

  • meerdere mini en bumper cars;

  • vier trampolines;

  • een gametown;

  • klimmuur;

  • en een Factory Café.

 

Klinkt goed hè? Wacht niet langer en reserveer nu jouw vernieuwde cottage of hotelkamer in Park Hochsauerland (D). In het voorjaar test je als een van de eersten de nieuwe Deep Nature® Spa, de nieuwe Action Factory en nog veel meer...

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert