€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Nieuwe activiteiten in De Kempervennen

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 30 Apr. 2019

Nieuwe activiteiten in De Kempervennen

Er is nu nog meer te beleven in De Kempervennen! Los het mysterie op in de nieuwe Escape Room of sla een hole-in-one op de vernieuwde Adventure Golf. Begeef jezelf in compleet andere wereld zodra je de Virtual Reality bril op zet. Of klim naar de top van het Klimparadijs!

Nieuw: Escape Room

Raadsels, vraagstukken en uitdagende opdrachten voeren de spanning op in de Escape Room. Door een informant weten jij en de andere geheim agenten dat Mr. Aleksandrov, de Russische oligarch, een show in het theater zal bijwonen. Lukt het jullie om de geheime documenten die hij bij zich draagt te kopiëren? Jullie hebben 45 minuten om de missie te volbrengen!

Escape Room De Kempervennen

Vernieuwd: Adventure Golf (outdoor)

Sla een balletje op het vernieuwde minigolfterrein in De Kempervennen! Probeer de bal door de gleuf van twee natuurstenen te slaan of wip de bal eroverheen. En… hole-in-one? De Adventure Golf is op natuurlijke wijze gedecoreerd en zorgt voor een frisse uitstraling. Geniet met het hele gezin van een uitdaging in de natuur.

Minigolf De Kempervennen

Nieuw: Virtual Reality Experience (indoor)

Zodra jij de Virtual Reality bril op zet, begeef je je in een compleet andere wereld. Kijk op hoge afstand naar de grond vanuit een luchtballon, laat zien wat jij kan en trotseer een klimmuur of loop over een loopbrug midden in de jungle; het kan allemaal tijdens de Virtual Reality Experience. Geschikt voor alle leeftijden, dus beleef dit met het hele gezin!

Virtual reality experience

Nieuw: Klimparadijs (indoor)

Ruim tien 3D-wanden van maar liefst negen meter hoog, gedecoreerd in de thema’s van verschillende bekende spellen: Tetris, Bubbles en Pinball. Ga de unieke uitdaging aan... alleen of met een groep. Durf je het aan?

Klimparadijs

Zo zetten wij de nieuwe standaard in familievakanties. Ontdek wat De Kempervennen nog meer te bieden heeft!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert