€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Ons Duitse park Bispinger Heide is vernieuwd

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 25 Jan. 2022

Ons Duitse park Bispinger Heide is vernieuwd

Bispinger Heide (D), gelegen aan de rand van de Duitse Lüneberger Heide, is in een nieuw jasje gehuld. Van vernieuwde cottages, waaronder de unieke Dieren in het Bos cottage tot gloednieuwe activiteiten. We praten je bij!
 

Dit is een impressie van het ontwerp van De Kempervennen


Vakantiehuizen met een regionaal karakter


Het karakter van de Duitse regio – enerzijds de prachtige natuur van de Lüneberger Heide, anderzijds de rijke cultuur en geschiedenis van de nabijgelegen steden zoals Hamburg, Bremen en Hannover – is door verweven in de vernieuwde cottages. Voor de inrichting van de Comfort cottages waren de dierlijke bewoners van de heide en de planten een inspiratiebron. Voor de Premium cottages zijn vooral veel natuurlijke materialen en vormen gebruikt. En in de VIP cottages zien we een mix van natuurlijke en luxueuze decoratieve elementen terug!

 

Nieuw in Duitsland: de Dieren in het Bos cottage


Het portfolio van speciale accommodaties in Bispinger Heide (D) is uitgebreid met nóg een unieke thema cottage: de Dieren in het Bos cottage. Een gethematiseerde cottage die zijn naam erg letterlijk neemt. Er zijn verschillende soorten dieren te ontdekken in elke kamer – van bosvogels in de woonkamer tot nachtdieren in de slaapkamers en amfibieën in de badkamer. Niet alleen erg leuk, maar ook nog eens erg leerzaam om te weten te komen in welke omgeving de dieren leven en hoe.
 

Talloze nieuwe activiteiten voor elk weertype


Sinds de zomer zorgen de nieuwe speeltuinen met dierenthema’s voor oneindig veel speelplezier! Ook in de vernieuwde kinderboerderij kunnen de kinderen hun geluk op. En met meer ruimte voor de dieren, zijn vooral zij blij met hun nieuwe ‘thuis’. Benieuwd naar meer? De vernieuwde Action Factory inclusief indoor speelwereld BALUBA (met nieuwe Foam Factory en klimvulkaan) zijn zeker de moeite waard!
 


Nog meer glijplezier in de Aqua Mundo


Ook subtropisch zwemparadijs is vernieuwd! Je kunt o.a. van de spectaculaire bandenglijbaan Aqua Racer (met interactieve elementen) roetsjen – cool! Naast de glijbaan, zijn ook de kleed- en doucheruimtes aangepakt.
 

 

Vernieuwingen in de Market Dome


Ook de Market Dome mag niet ontbreken in het rijtje met vernieuwingen. Er is o.a. een grote Shop & Smile winkel geopend waar je voor de nieuwste badmode en speelgoed terecht kunt. En voor wat ontspanning kun je ook helemaal los in de nieuwe Gametown, met de leukste flipperkasten, air hockey en racesimulators. In voor een potje bowlen? De LED-bowlingbanen maken er een feestje van!
 

Wij kunnen in elk geval niet wachten om jullie te verwelkomen in dit vernieuwde park. Jij ook niet? Boek hier eenvernieuwde cottage!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert