€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Ontdek heel wat nieuws in Het Heijderbos

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 21 Aug. 2023

Ontdek heel wat nieuws in Het Heijderbos

Het Heijderbos is het park van ontdekkingen. Dat was altijd al zo, met verborgen paadjes, Escape Rooms en natuurlijk de Jungle Dome, het unieke overdekte oerwoud. Maar… de komende tijd kun je nog veel meer ontdekken. Want Het Heijderbos is vernieuwd!
 


Vernieuwde faciliteiten


Aqua Mundo

Om te beginnen: het subtropisch zwemparadijs. Het buitenzwembad wordt voorzien van tropische beplanting, en ook het snorkelbad krijgt een opfrisser. Daarnaast kun je zelfs met z'n tweeën van de glijbaan. De splinternieuwe Duo-Racer glijbaan doet zijn intrede in Het Heijderbos en daagt je uit om de snelste tijd neer te zetten, terwijl je door de palmbomen suist. 


Jungle Dome

Ook is het tropischer dan ooit in de Jungle Dome. Met nieuwe speelelementen, die zelfs reiken tot de nok van de Jungle Dome, beleef je de indoor jungle anders dan anders! De special effects d.m.v. lichten en geluiden spelen daar ook een grote rol in. Kortom, een gloednieuwe beleving!

 

Market Dome

Bij binnenkomst kun je al een glimp opvangen van de vernieuwing. De ingang wordt vernieuwd en ook wordt er gewerkt aan de vernieuwing van de winkels: Shop & Smile - voor alle home, beauty en aqua artikelen - en de Shop & Smile Kids - dat spreekt voor zich! Verder zal ook de bowling volledig in LED worden uitgevoerd en wordt het gebruiksgemak verbeterd door de toevoeging van touchscreen schermen.


 

Nog meer nieuws

Wat kun je nog meer verwachten? Bij aankomst tref je een vernieuwde receptie aan, wat het gebruiksgemak tegemoet komt! Je ontvangt hier o.a. een bracelet waarmee je de cottage kunt openen en toegang hebt tot de Aqua Mundo. Ook wordt de Kinderboerderij compleet vernieuwd, zodat je meer interactie met de dieren ervaart. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven in gloednieuwe thematische speeltuinen. En loop je vanaf de Market Dome over de vernieuwde promenade naar de Action Factory en de Jungle Dome. De nieuwe bewegwijzering en verlichting zal je goed opweg helpen! 


Dubbel en dwars plezier in de Action Factory

Onze bouwteams zijn op dit moment druk in de weer om de Action Factory in Het Heijderbos om te toveren tot een vernieuwde speelhal in een industrieel jasje. Binnenkort zullen de deuren opengaan, dus wij sommen alvast op wat je kunt verwachten:

  • Nieuw Klimparadijs: maar liefst 5 unieke klimwanden van 6 meter hoog in verschillende 3D thema's - en voor de dare-devils een stairway to heaven, oftewel wiebelende palen die laag beginnen en op grote hoogte eindigen!
  • Nieuwe indoor HangOut: als primeur krijgt Het Heijderbos de eerste interactieve voetbalmuur binnen! 
  • Nieuwe interactieve speelmuur: de naam zegt eigenlijk genoeg, de interactieve muur is uitgerust met meerdere toffe spellen om samen of alleen te doen. Hoe cool? 
  • Vernieuwde Laser Battle arena: om het Laser Battle spel nog unieker te maken, hebben we de arena een industriële look & feel gegeven met nieuwe obstakels om achter te schuilen!
  • Nieuwe zitplek met airhockey: even bijkomen van alle klimpartijen, interactieve (voetbal)spellen en Laser Battle? Neem plaats in de gezellige zithoek, waar degene die er geen genoeg van krijgen ook Air Hockey kunnen spelen!
  •  

Vernieuwde en nieuwe cottages

Om te beginnen krijgen de cottages een complete make-over. Van keuken tot badkamer, van vloer tot plafond. En natuurlijk doen we dat in de sfeer van het park. Dus je kunt veel natuurelementen verwachten. In materiaalgebruik, kleuren op de muur en in stoffen, en in sfeervolle accessoires die je cottage een echt avontuurlijk vakantiegevoel geven.
 

 

Nieuw! Avontuur cottages

Je kunt ook op ontdekking in compleet nieuwe cottages: Avontuur cottagesEn de naam zegt eigenlijk alles al. Iedere kamer heeft een nieuwe verrassing in petto. Je loopt van een Arabische keuken naar een jungle-slaapkamer, van een onderwaterwereld-badkamer naar een speelkamer die… nou ja… de kinderen zijn niet meer te houden!
 


Wil je de vernieuwingen met eigen ogen bekijken in het vernieuwde park? Boek hier de vernieuwde cottages.

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert