€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Park Allgäu: De nieuwe BALUBA en Action Factory!

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 23 Jan. 2019

Park Allgäu: De nieuwe BALUBA en Action Factory!

Naast alle waterpret in de grootste Aqua Mundo van Duitsland, is er in Park Allgäu nóg meer indoorpret op je aan het wachten. Het overdekte speelparadijs BALUBA en de Action Factory zorgen ervoor dat je de buitenwereld, de tijd en het weer eventjes vergeet.

BALUBA en Action Factory - samen meer dan 2000 m² groot!

De enorme oppervlakte van de indoor speelwereld BALUBA en de Action Factory zorgen voor grootschalig vakantieplezier. Een grote ruimte met activiteiten voor jong en oud zorgen voor uren speelpret. Nog even geduld.. Park Allgäu opent haar deuren in het najaar van 2018. 

Indoor speelparadijs BALUBA

Wanneer je kinderen hebt in de leeftijd van 0 tot 11 jaar, kun je niet om het indoor speelparadijs BALUBA en de aangrenzende Kids Club heen. BALUBA in Park Allgäu is de allereerste BALUBA met echte jungleplanten en drie verschillende speelzones: één voor de allerkleinsten tot 3 jaar, één voor de kids tussen 4 en 7 jaar en één voor de wat oudere kinderen tot ongeveer 11 jaar. Er is voor elk wat wils!

Roetsjen van verschillende glijbanen en leren klimmen en balanceren. In BALUBA is er genoeg te beleven! Met het grote klimterrein met bruggen, netten en glijbanen kunnen de kids zich al klimmend en klauterend de hele dag vermaken. Daarnaast beschikt dit indoor speelparadijs over een trampoline, Mini-cars en meerdere ballenkanonnen. Wiens bal wordt het verst afgevuurd?! Voor nóg meer amusement is er een groot, kleurrijk podium voor Orry & Vrienden. Al dat spelen en ravotten maakt natuurlijk hongerig.. BALUBA beschikt over een binnenterras waar je heerlijk geniet van een diner of lunch met het hele gezin. Echt even samen. 

En het beste van dit alles is... Onbeperkt spelen in BALUBA is in de prijs van je cottage inbegrepen!

BALUBA

Action Factory

De Action Factory in Park Allgäu is ontworpen in de stijl van een fabriek. Ketels, leidingen en bakstenen muren geven deze indoor speelwereld een industriële look. Het activiteitenaanbod wat daarbij komt kijken, zorgt voor wat druk op de ketel! De minigolfbaan heeft 12 holes en is deels interactief met licht-, muziek- en zelfs windeffecten. Maak jij die hole-in-one?! In het Klimparadijs staan een aantal hoge wanden van 9 meter. Hier kun je maarliefst 21 verschillende klim- en springtechnieken leren! In de HangOut voor de jeugd staat een dj-booth voor het mixen van muziek. Daarnaast zijn er in de Action Factory 10 bowlingbanen te vinden. Ontdek wie van jullie de meeste strikes gooit en de overwinning binnensleept! Met de Bumper Cars kun je onbezorgd toekijken hoe de kleintjes elkaars auto achterna zitten. Genoeg te doen dus.. Gelukkig is er ook het Sport Café voor een verfrissende adempauze!

Benieuwd naar de andere activiteiten van het park? Bezoek dan de parkpagina van Park Allgäu.