€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Restaurants in een nieuw jasje

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 01 Jul. 2019

Restaurants in een nieuw jasje

Als je je dag vult met zwemmen, fietsen of klimmen, kun je wel versterking van de inwendige mens gebruiken. Goed nieuws: veel restaurants in onze parken zijn vernieuwd, of worden vernieuwd.

 

Restaurants Park Hochsauerland
Restaurants Park Hochsauerland

 

Bijvoorbeeld...

Il Giardino in Park Hochsauerland (D) waar je nu zelf kunt zien hoe je pizza wordt bereid. Eet hem daarna lekker op in een smaakvol nieuw interieur. Ook in Harding’s Family Grill geniet je met z’n allen in een vernieuwde ambiance. Het Market Restaurant kon niet achterblijven: de verse buffetgerechten zijn heerlijk als vanouds, de inrichting heeft een make-over gekregen. Ga je boodschappen doen? De supermarkt is mooier verlicht, en je broodjes worden in een nieuwe bakkerij gebakken. En later dit jaar kun je na de nodige inspanningen in de Action Factory even relaxen in een gloednieuw Factory Café.

 

Restaurants Park Nordseeküste
Restaurants Park Nordseeküste

 

Meer vernieuwingen in Duitsland

  • In Park Nordseeküste smaakt je drankje of ijsje tijdens het zwemmen nóg beter in het vernieuwde Aqua Café. En het Market Restaurant is sfeervoller verlicht – blijf je nog langer natafelen…

  • Ben je dol op authentieke pizza’s en pasta’s, dan is OhJulia in Park Nordseeküste misschien wel je favoriete nieuwe restaurant .

  • Ook in Park Allgäu, het nieuwe park aan de voet van de Alpen, vind je een grote diversiteit aan eetgelegenheden zoals bijvoorbeeld het Fine Dining restaurant, Oachkatzl, waar je je laat verwennen met verfijnde gerechten uit de regionale keuken.

Restaurants Park Allgäu
Restaurants Park Allgäu

 

En dat is nog maar een voorproefje. In veel meer parken zijn er spannende restaurant-ontwikkelingen. Bijvoorbeeld in Park Zandvoort, waar de hele Market Dome grondig wordt vernieuwd. We houden je op de hoogte!