€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie van 2022 in Nederland

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 21 Aug. 2023

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie van 2022 in Nederland

De vernieuwing van onze parken is in volle gang – en een deel is zelfs al helemaal klaar. Hoog tijd dus om je even een update te geven van alle nieuwe en vernieuwde cottages die je deze zomer kunt boeken voor je welverdiende zomervakantie.

We zoomen in op de Nederlandse vakantieparken: Park Zandvoort, De EemhofHet Heijderbos zijn compleet vernieuwd, in De KempervennenHet Meerdalen De Huttenheugte zijn we bijna klaar.
 


Wat alle vernieuwingen gemeen hebben? Dat ze een grote verscheidenheid aan interieurs opleveren. In elk park hebben we ons best gedaan om materialen en kleuren aan te laten sluiten bij de prachtige ligging in de Nederlandse natuur, vanhet lange Noordzeestrand tot de Limburgse bossen, van het waterlandschap van Flevoland tot de Drentse heide en de grote watersportmeren in Noord-Brabant.

 

Vernieuwde cottages in Park Zandvoort


Frisse (groen- blauwe) kleuren, de zee en het strand spelen een hoofdrol in de inrichting van de vernieuwde vakantiehuizen in Park Zandvoort. In de Comfort cottages is gedacht aan een comfortabele setting en speelse elementen. Het krijtbord op de koelkast, het ganzenbordspel op de eettafel en de vervormde lachspiegel maken je zeker aan het lachen! De Premium cottages zijn stijlvol en voorzien van alle gemakken. Door het houtgebruik en de typische stranddecoratie, waan je je in een echte vissershut. Wil je jezelf een beetje verwennen dit jaar? Snappen we. De VIP cottages zijn uitgerust met een heuse wellness-badkamer (inclusief bubbelbad met TV, een sauna en een grote regendouche). Ook de rest van het interieur is luxe ingericht. Of ga je voor een unieke en ultieme strandvakantie? Onze Beach Chillas zijn thematische vakantiehuizen in strandstijl en zijn gloednieuw binnen de Center Parcs familie. Lekker vintage ingericht, met een retro-busje als stapelbed, een kampvuur en groot speelhuis in de tuin. Alle accommodaties zijn compleet vernieuwd en boekbaar! Ook de rest van het park is volledig vernieuwd - van de Market Dome tot de vernieuwde Action Factory met Jump Town en BALUBA indoor speelparadijs.

Een uniek inkijkje in de vernieuwde accommodaties:



Vernieuwd in De Eemhof


De Eemhof is inmiddels helemaal klaar. Bouwteams en stylisten hebben alle vakantiehuizen een nieuw jasje te geven. Een fijne jas die behaaglijk aanvoelt – een echt thuisgevoel. Gekenmerkt door een speelse touch in de comfortabele Comfort cottages, extra gemak in de stijlvolle Premium cottages en warme geeltinten in de luxueuze design-inrichting van de VIP cottages. En allen gedecoreerd met kleurnuances, materialen en printjes die je doen denken aan de natuur in en rondom De Eemhof. Alle vernieuwde cottages zijn nu boekbaar voor een verblijf in de zomer van 2022


Een uniek inkijkje in de vernieuwde vakantiehuizen:
 

 

Vernieuwde vakantiehuizen in Limburg


Ook de vakantiehuizen in het zuiden van Nederland, in Het Heijderbos, zijn flink onder handen genomen. Ze worden voorzien van een modern, eigentijds interieur dat helemaal past bij de tijd van nu. Ook hier wordt er weer gekeken naar de ligging en het karakter van het park. De rustige basis van veelal houten materialen worden gecombineerd met zachte, comfortabele accessoires in de kleuren groen, blauw en geel. Typische kleuren die de omgeving van het park kenmerken. In de Comfort cottages zie je meer speelse decoratie en verfijnde meubels terug. De Premium cottages zijn iets stijlvoller en voorzien van extra services. En de VIP cottages hebben meer allure, door de luxe badkamer met bubbelbad en sauna, en de robuuste chique inrichting. Alle cottages zijn boekbaar voor je zomervakantie!
 

Vernieuwde Premium cottage in Het Heijderbos

 

Vernieuwd in Het Meerdal

We blijven nog even in Limburg: ook in Het Meerdal is al een groot deel van de vakantiehuisjes vernieuwd. Of je nu kiest voor een Comfort, Premium of VIP cottage, allemaal zijn ze fris en helemaal van deze tijd. Met materialen en kleuren die perfect matchen met het lommerrijke bos en het mooie meer, sluiten de vernieuwde cottages perfect aan bij de omgeving. Dat geeft rust! Boek nu je zomervakantie een van de vernieuwde cottages in Het Meerdal.
 

Vernieuwde Comfort cottage in Het Meerdal

 

Vernieuwde cottages in De Kempervennen


Ook De Kempervennen is volop aan het vernieuwen. En net als in de andere vakantieparken laten we ons ook in De Kempervennen inspireren door de omgeving. Water en bossen dus! In de Comfort cottage zie je dit terug in de decoratie: peddels, vissen en andere natuuritems. In de Premium cottage is de omgeving voelbaar, door de luxere natuurlijke materialen, kleuren en vormen. En in de luxe VIP cottage verwijzen we vooral naar het water en het groen, door middel van mooie prints, chique en warme kleurtinten en luxe materialen.

Wil je echt baden in luxe, ga dan voor de Wellness cottage, met als hoogtepunten de heerlijke wellnessbadkamer met sauna en het privéterras met loungemeubels en bubbelbad. Ook helemaal nieuw: de Avontuur cottages. Waan je in de woestijn onder de sterrenhemel in de woonkamer, verken het oerwoud in de Jungle-slaapkamer, en vergeet de onderwaterwereld-badkamer niet! De meeste cottages zijn klaar, dus boek nu die heerlijke zomervakantie!
 

Vernieuwde 6-persoons VIP cottage in De Kempervennen

 

Vernieuwde cottages in De Huttenheugte

Ook in De Huttenheugte zijn we alle cottages van vloer tot plafond aan het vernieuwen. Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe meubels – alles in een styling die helemaal van deze tijd is. Maar in het interieur zul je ook de omgeving terugzien, in kleuren, gebruikte materialen en prints. Of je nu kiest voor een Comfort, Premium of VIP cottage.

Voor een écht magische vakantie kies je voor de Wonders of Nature cottage. In elke kamer vind je iets terug van de belevenissen van een bioloog en geoloog. Verwonder je in de waterval-woonkamer, ontdek reusachtige mammoetbomen in de slaapkamer en neem een duik in de lichtgevende onderwaterwereld-badkamer!

Boek vandaag nog je zomervakantie in een van de vernieuwde cottages!
 

Slaapkamer van de vernieuwde VIP cottage in De Huttenheugte

 

Ook in België vernieuwde cottages

Je kunt je zomervakantie ook België, Duitsland en Frankrijk doorbrengen in een heerlijke vernieuwde cottage. In België is Erperheide volledig vernieuwd! Kom je vakantie vieren in de vernieuwde cottages en appartementen en verras de kids met de nieuwe Dieren in het bos cottage.

Ook in De Vossemeren zijn de eerste vernieuwde cottages voor je zomer boekbaar. Of kies je voor de compleet nieuwe Wonders of Nature cottage? In elke kamer verrast Moeder Natuur je weer met een nieuw avontuur.
 

Badkamer van de Wonders of Nature cottage in De Vossemeren


En we zijn nog niet klaar! We blijven vernieuwen om jouw verblijf nog aangenamer te maken. Houd onze website goed in de gaten. En bekijk hier onze aanbiedingen.