€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Virtual tour: vernieuwde cottages in Port Zélande

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 08 Jan. 2019

Virtual tour: vernieuwde cottages in Port Zélande

Center Parcs blijft vernieuwen, en dit keer bij Port Zélande. Voortaan kun je een heerlijke vakantie met het gezin doorbrengen in een opgeknapte cottage met een eigentijdse look en feel die je een nog verfrissender gevoel geven. Met deze virtual tour heb je meteen een goed beeld van de VIP cottages.

 

Couleur Locale

Bij het vernieuwen staat Couleur Local centraal, waarbij we de nabije omgeving naar binnen halen. Tijdens je verblijf ligt de nadruk nog meer op het prachtige landschap waarin Port Zélande zich bevindt. Voortaan hoef je met het gezin niet eens zo ver op verkenning te gaan om van de natuur te genieten: Center Parcs brengt de natuurlijke omgeving naar je toe!

Geniet nu bijvoorbeeld met z’n allen tijdens het ontbijt van de havens met haar luxueuze jachten die in de keuken worden afgebeeld, of geniet van het ruwe duinlandschap terwijl je onder de douche staat. Ieder cottage comfort level heeft zijn eigen thema en dus zijn eigen unieke muurdecoratie.

keuken port zelande

Een ruimtelijk gevoel

Voor Couleur Local zijn beelden uit de directe omgeving gebruikt die diepte aan de ruimte geven. Je kijkt simpelweg niet alleen naar een beeld maar je krijgt het gevoel dat je er letterlijk “in” staat. Ook thuis kun je Couleur Local toepassen met behulp van je eigen vakantiefoto’s! Laat de foto’s als behang of canvas printen en gebruik ze als muurdecoratie. Niet alleen is het de ideale oplossing om meer diepte te creëren in kleine ruimtes in huis, je geniet ook nog elke dag na van de vakantie!

Meer informatie over Port Zélande? Ga nu naar de website!

Meer lezen over onze innovaties? Ga nu naar onze innovatiepagina!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert