€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Beleef samen heerlijke paasdagen

Tijd met dierbaren - 03 Apr. 2019

Beleef samen heerlijke paasdagen

Heerlijk, zo’n lang weekend met Pasen. Alle tijd om aan elkaar toe te komen. Ontbijt op bed, wandelen door de opbloeiende natuur, buiten lunchen. En waar kan dat beter dan bij Center Parcs!

 

Het vrolijke samenzijn, met je gezin of misschien wel met de hele familie, gaat vanzelf in een grote cottage midden in de natuur. In alle vroegte met de kids verse broodjes halen bij onze bakker, samen de tafel dekken, o, en natuurlijk eieren zoeken! De tuin rondom je cottage leent zich er perfect voor. Wel oppassen dat een nieuwsgierig eekhoorntje er niet met het lekkers vandoor gaat...

 

De leukste paasactiviteiten

Waar die paaseieren vandaan komen? Van de Kids Workshop: paaseieren verven! En er zijn nog meer leuke paasactiviteiten: de kleintjes kunnen samen met andere kinderen paaseieren zoeken, die Orry of een van z’n vrienden her en der verstopt heeft. En natuurlijk heeft Orry speciaal voor Pasen hard geoefend op een nieuwe show. Jullie komen toch kijken?

 

 

Smullen van culinaire paasarrangementen

Als je je lange paasweekend boekt, boek dan ook gelijk een van de culinaire paasarrangementen mee. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook supergezellig.

  • Smul samen van de uitgebreide paasbrunch – de paashaas komt zelf ook nog even kijken.
  • Of neem er ook het rijkgevulde ontbijtbuffet bij, als heerlijk begin van de dag.
  • En wil je het feest helemaal compleet maken, dan reserveer je meteen ook het diner.

 

 

Calorieën? Ach, die gaan er zo weer vanaf als je samen bezig bent met alle activiteiten, binnen of lekker in de buitenlucht. Zwem, wandel, fiets, klim, speel, ravot – en geniet van elkaar.

 

Geniet optimaal van je lange paasweekend enboek nú je verblijf!