€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Center Parcs Het Heijderbos: geniet van een betoverend verblijf in Limburg

Tijd met dierbaren - 02 Jul. 2023

Center Parcs Het Heijderbos: geniet van een betoverend verblijf in Limburg

Limburg: net als je denkt dat je de charmante provincie kent, ontdek je weer een ander gezicht. Rondom Het Heijderbos bijvoorbeeld. Beleef samen een verrassende vakantie tussen unieke rivierduinen, uitgestrekte heidevelden en dorpjes waar het leven net even iets langzamer gaat.


Zie je jezelf al fietsen of wandelen door de Poort naar Limburg, een streek met 1 stadje en 8 dorpen die een rijke historie delen? Geniet van de grandeur van Jachtslot de Mookerheide, gebouwd in jugendstil, bewonder moderne kunst in Kasteel Huys Heijen en ga terug in de tijd naar de Bovenste Plasmolen, een watermolen uit 1725, vlak bij een Romeinse villa!


Genieten van Limburgse specialiteiten

Om de kunst van het bourgondisch leven onder de knie te krijgen, pak je onderweg in een van de pittoreske dorpjesnog even een gezellig terrasje mee. Hou bijvoorbeeld halt in Molenhoek, waar de grens tussen Limburg en Gelderland dwars door het dorp loopt. Zo kom je nog ’s ergens! Speur op de kaart vooral naar de Limburgse specialiteiten – kruumelvlaai en ‘sperjes’ (aspgerges) natuurlijk, maar ook ‘zoervleis’. Zó lekker!


Ontdek een uniek natuurgebied van Limburg

Vanuit vakantiepark Het Heijderbos ben ook nog eens zó in een bijzonder natuurgebied: De Maasduinen, de langste rivierduinengordel van Nederland. In het glooiende landschap kun je zeldzame planten en reptielen ontdekken, landen grote groepen kraanvogels in het trekseizoen, en loop je imposante grazers tegen het lijf die de heide natuurlijk beheren. Ben je een paardenliefhebber? Er is een grote manege naast het park van waaruit je mooie ritten kunt maken.

 

Cultuur, natuur en lekker eten: alle ingrediënten voor de perfecte break met z’n tweetjes zijn volop aanwezig. Verwen je geliefde met een vernieuwde VIP cottage met sauna en bubbelbad of slaap lekker uit in een vernieuwde hotelkamermet een balkon tussen de bomen. Romantiek verzekerd!


Boek nu je romantische weekendje weg in Limburg bij Het Heijderbos!

 


Ontdek vakantiepark Het Heijderbos van Center Parcs, gelegen in het betoverende Limburg. Geniet van een verrassende vakantie te midden van unieke rivierduinen, uitgestrekte heidevelden en charmante dorpjes. Het park biedt een ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Bezoek de pagina https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_HB_vakantiepark-het-heijderbos om meer te weten te komen over de accommodaties, faciliteiten en activiteiten die dit park te bieden heeft. Ontdek de natuur, cultuur en romantiek van Limburg tijdens je verblijf bij Het Heijderbos. Boek nu je romantische weekendje weg en geniet van een onvergetelijke ervaring in deze schitterende regio.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert