€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Center Parcs wint Oei, ik groei! Happy Service Award

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 02 Jan. 2019

Center Parcs wint Oei, ik groei! Happy Service Award

Voor de eerste keer op vakantie gaan met je baby kan best spannend zijn. Maar in Center Parcs zijn ze eraan gewend. Alles staat klaar voor een onbezorgde baby- en kindervakantie. Onze parken De Huttenheugte, Het Meerdal en Erperheide verdienden hiervoor een Oei, ik groei! Happy Service Award!

Happy Service Award

Oei, ik groei! geeft ouders al 25 jaar mindblowing inzichten over de ontwikkeling van je baby en hoe je het meeste uit deze bijzondere periode haalt. Zo zijn er veel plekken die met jou en je baby meedenken. Deze plekken zet Oei, ik groei! met de Happy Service Award in het zonnetje!

De baby-expert in vakanties

Net als Oei, ik groei! weet Center Parcs ook als geen ander wat er in het koppie van je baby omgaat. Voor en tijdens je vakantie is aan alles gedacht. Zo hoef je geen volksverhuizing op touw te zetten, want vanaf 4-persoons cottages staat er altijd een kinderstoel en een babybedje klaar. En om het je nog gemakkelijker te maken, boek je op geselecteerde parken het gratis Baby Servicepakket. Wij zorgen dan ook dat er bij aankomst een buggy, aankleedkussen, wipstoeltje, badje en (optioneel, tegen betaling) een babybox voor je klaar staan! En natuurlijk is er een magnetron om potjes en flesjes in op te warmen. 

Evenals in de tropische Market Dome, waar je kleintje gewoon met jullie mee eet door de gratis potjes babyvoeding. En de mogelijkheid om flesjes op te warmen. Ook in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo zijn baby's meer dan welkom. Kleed je om in de ruime familiekleedkamer met aankleedkussen, doe een zwemluier om en ga daarna lekker zwemmen. Met de activiteit Baby Zwemmen belooft het een spetterend feest te worden in het extra warme water dat tevens 90% minder chloor bevat - fijn voor de oogjes van je baby!

En om weer heerlijk zen thuis te komen, is de Baby Massage ook een aanrader. Mama en papa leren de kneepjes van een ervaren masseur, die je natuurlijk thuis ook kunt toepassen. Kijk je baby eens genieten!

Kun jij ook niet wachten tot de eerste vakantie met je baby? Vind hier alles wat je moet weten voor een onbezorgde babyvakantie bij Center Parcs.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert