€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

De enige camping van Center Parcs: Camping Port Zélande

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 01 Jun. 2022

De enige camping van Center Parcs: Camping Port Zélande

Camping Port Zélande, gelegen aan de Noordzee en het Grevelingenmeer. Met een uniek verblijf in een Lodgetent, een Pod of met je eigen tent, caravan of camper haal je het echte kampeergevoel naar boven. Kamperen met alle luxe van Center Parcs, zoals onbeperkt toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Waar wacht je nog op?

 

 

Faciliteiten van Camping Port Zélande 

Kamperen met alle luxe van Center Parcs binnen handbereik. Zet je tent, caravan of camper op één van de 200 standplaatsen en plons gelijk in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo! Bovendien beschikt elke campingplaats over 6 ampère stroom en zijn er genoeg nette sanitaire voorzieningen aanwezig. Camping Port Zélande (6 hectare) beschikt verder over 10 verharde camerplaatsen met stroomaansluiting, 10 trekkersveld plaatsen, 6 Pods en 4 Glamping Lodges. Ook is er een kinderspeelplaats, tafeltennistafels en een basketbalveldje aanwezig binnen handbereik.

Alle plaatsen zijn 80 á 100 m2 groot. Het is mogelijk een plaats met voorkeur te reserveren: zon, schaduw, in de buurt van het strand of bij het speeltuin. Genoeg fun te beleven op de camping!

 

Verblijf op Camping Port Zélande

Niet alleen ’s zomers geopend, ook de gehele winter is Camping Port Zélande open. Bovendien kun je op de Camping gebruikmaken van de ACSI Card. Ook beschikken wij over een unieke overnachting in een Pod, avontuurlijk kamperen met toch iets meer luxe, een half rond houten huisje geïsoleerd met schapenwol! Hoe uniek! Of toch liever met een tent? Beleef je vakantie in een unieke Lodgetent met een stijlvolle inrichting, compleet ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. Bovendien geniet je volop van het buitenleven, op een ruime privéveranda met loungeset, picknicktafel en BBQ!

 

Center Parcs Port Zélande

Heerlijk toch, als campinggast gebruikmaken van alle faciliteiten die Center Parcs Port Zélande aanbiedt. Dat aanvullend met talloze activiteiten garandeert een uniek verblijf:
 

  • Onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met spectaculaire glijbaan Turbo Tunnel, het Water Playhouse en een wildwaterbaan.
  • Indoor actie, zoals Blacklight High Adventure en een Klimtoren.
  • Toegang tot alle leuke activiteiten in de Adventure Factory en Kids Club.
  • Toegang tot alle restaurants & shops.

 

Enthousiast geworden?
Boek je verblijf hier!

 

Ook zijn wij actief op onze socials: Volg ons op Facebook en Instagram