€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Geniet van een strandvakantie bij Center Parcs Park Zandvoort

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 27 Jul. 2023

Geniet van een strandvakantie bij Center Parcs Park Zandvoort

Ook zo’n zin in zon, zee en strand? Pak je koffers en je kids: we gaan naar Park Zandvoort in Noord-Holland, voor een heerlijke gezinsvakantie aan de Noordzee.

Mooier dan Park Zandvoort kun je het deze zomer niet hebben. Het vakantiepark ligt in de duinen, pal aan het prachtige, brede Noordzeestrand. Vanuit je heerlijke, vernieuwde cottage sta je binnen een paar minuten in de ruisende branding, met het zand tussen je tenen. Het dorp met al z’n gezellige winkels en restaurants ligt om de hoek, net als het treinstation trouwens. Hoe fijn is dat!

Strand zover het oog reikt

Omdat het strand bij Park Zandvoort zo uitgestrekt is, is er ook veel te doen. Wat is er leuker dan samen met de kinderen een groot zandkasteel te bouwen, schelpen te zoeken en te plonsen in de zee? Leuk om te kijken met je kids: het juttersmuseum op het strand. Er spoelt van alles aan, zelfs een stukje NASA-raket! En als je uitkijkt over het water zie je plank- en kitesurfers hun best doen de beste wind te pakken. Ook zin? Ga je gang! En kom daarna bij met een lekkere lunch in een strandtent.

Bezoek het bruisende Haarlem

Even iets anders dan watersporten en zonnebaden? Pak de trein naar Haarlem! Het is maar een kwartiertje naar deze oude stad met z’n bruisende centrum en historische architectuur, zoals de Grote of Sint Bavokerk en het unieke Teylersmuseum - ook voor kinderen een waar paradijs met allerlei spannende hoekjes! Nog een station verder ligt Amsterdam: rondvaart door de grachten iemand?

Activiteiten voor de kids

Sowieso is Park Zandvoort een topbestemming voor gezinnen met kinderen. Stook een vuurtje in de tuin van je Beach Chilla, ga samen in volle vaart van de wildwaterbaan (en nog ‘s, en nog ‘s!), laat de kinderen je rondvaren in de Kids Haven… ’s Avonds vallen ze als een blok in slaap na zo veel heerlijke avonturen!

 

Dus pak snel je zwembroek en de zonnebrandcrème in en boek nu je zomerse vakantie aan zee in Zandvoort – voor de ultieme strandervaring!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert