€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Tips en tricks voor op het strand

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Tips en tricks voor op het strand

Het duurt niet lang meer of we kunnen weer heerlijk genieten van zon, zee en strand! Of u nu een dagje erop uit gaat of meerdere dagen; met deze tips maak je er zeker een leuke tijd van met het gezin!

Handig en veilig bewaren

Het is natuurlijk altijd handig om genoeg geld mee nemen, je GSM en een kaart. Maar hoe kan je die het beste bewaren? Gebruik een lege shampoofles of zeepfles waarbij je de dop eraf kan halen en de opening groot genoeg is. Daarin kan je al je kostbaarheden bewaren zonder dat iemand het opmerkt. Handig hè? Hoe groot is nu de kans dat iemand je shampoo meeneemt?

Zandvrij

Ook zo moe van al dat zand dat op je badlaken terecht komt? Neem in plaats van een badlaken, een oude hoeslaken met elastische randen mee. Leg het hoeslaken neer zoals je een badlaken neer zou leggen en plaats in de hoeken van het hoeslaken zwaardere spullen. Nu komt er minder (snel) zand op je laken!

Zit het zand nog steeds op je huid of op de huid van jouw kinderen als je net naar huis wilt gaan? Gebruik baby poeder om van het zand af te komen. Een beetje erop strooien en eraf schudden en het zand is weg!

IJsblokjes bij de hand

Doe een dag van tevoren aftersun met aloë vera in een ijsblokjeshouder en laat het een nacht invriezen. Ideaal voor als je  aan het eind van de dag of gedurende dag erachter komt dat je een beetje verbrand bent. Een creatieve en heerlijk, verkoelende manier om het verbranden tegen te gaan.

Dichte oren

Dat ken je vast wel: dat vervelende gevoel in je oren na het zwemmen, want ze zitten helemaal vol met water! Ook hier is een handige tip voor om het tegen te gaan. Blaas een aantal keer zachtjes in een ballon die je 's ochtends al in je tas hebt ingepakt. Dit zorgt er namelijk voor dat het water gedwongen wordt eruit te gaan. Probleem opgelost!

Een dagje uit of een strandvakantie?

Zin om even er even tussenuit te gaan? Het strand is hiervoor de ideale bestemming, maar ook voor een meerdaagse strandvakantie! Onze cottages in Port Zélande, Park Zandvoort en Park Nordseeküste liggen naast het strand zodat je optimaal van de zon en de zee kunt genieten! Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over Port Zélande,Park Zandvoort en Park Nordseeküste.