€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

MAMA to the max bezoekt De Eemhof | Vakantie Vloggers

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 05 Aug. 2019

MAMA to the max bezoekt De Eemhof | Vakantie Vloggers

Voor de derde keer bezoekt Marjon van MAMA to the max een Center Parcs park. Dit keer ontdekt zij samen met haar gezin De Eemhof. Benieuwd naar hoe zij zich hebben vermaakt? Lees dan verder en bekijk de video!

 

 

Waterfront Suites

In Het Meerdal en De Kempervennen verbleef Marjon met haar gezin in cottages midden in de natuur, zoals zij en velen anderen gewend zijn van Center Parcs. Maar, in ons aanbod vind je ook andere soorten accommodaties. Bijvoorbeeld de luxe Waterfront Suite VIP Appartementen in Marina De Eemhof. Dat was even anders voor MAMA to the max, maar zeker geen teleurstelling. In de badkamer kom je namelijk helemaal tot rust met de Finse sauna en het bubbelbad. En sta je op het balkon, dan heb je uitzicht over het Eemmeer, de jachthaven en de gezellige boulevard. Hoe fijn is dat?

 

Gevarieerde restaurants

Er zijn tal van restaurants in De Eemhof waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Marjon en haar gezin doen dit bij Evergreenz, de Beachclub, Nonna’s en Fuego. Dit zijn fijne plekjes om te eten met het hele gezin, en ook een hele leuke ervaring voor de kinderen. In het Italiaanse restaurant Nonna’s leren de kinderen zelf pizza’s maken en in Grillrestaurant Fuego wordt het erg spannend… Zij gaan namelijk op zoek naar de schatkist!

 

Salto’s en geitjes

Lilou heeft grote belangstelling voor de zwijntjes op de Kinderboerderij en Maxime toont haar kunsten op de Bungee Trampoline. Springen, salto’s maken en… hoppa, nog een keer! Door het grote aanbod van activiteiten vervelen de kinderen zich geen moment. Een balletje slaan op de Adventure Golf, de klimmuur trotseren en natuurlijk met z’n allen door de wildwaterbaan in de Aqua Mundo.

 

 

 

 

Weer een geslaagd bezoek aan Center Parcs. Tevreden kindjes en een tevreden mama, laat Marjon weten in de vlog. MAMA to the max bezocht ook Het Meerdal en De Kempervennen. Benieuwd naar de ervaringen van onze andere Vakantie Vloggers? Abbonneer je op ons YouTube-kanaal en bekijk daar de vlogs!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert