€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Ontdek de veelzijdige schoonheid van Flevoland vanuit Center Parcs De Eemhof

Tijd met dierbaren - 07 Jul. 2023

Ontdek de veelzijdige schoonheid van Flevoland vanuit Center Parcs De Eemhof

Dus jij denkt bij de polder aan oneindige akkers? Fout! Of eigenlijk: ook! Want naast velden vol granen, aardappels en kleurrijke bloembollen(!), biedt Flevoland adembenemende natuur en héél veel watersport.

 


Niet zo gek natuurlijk, dat Flevoland bol staat van de watersportactiviteiten. Dit was immers ooit de Zuiderzee. Nu beleef je hier avonturen in een afwisselend gebied met oneindig water maar ook imposante bossen, met rietvogels maar ook wilde paarden. Je uitvalsbasis is Center Parcs De Eemhof: hier kun je samen heerlijk relaxen, eten en loungen na een dagje vol activiteiten met je dierbaren.


Het Eemmeer, een eldorado voor watersporters

Als je De Eemhof uitloopt, sta je direct aan de oever van het Eemmeer. Kijk over het glinsterende water uit, en je ziet surfers en zeilers. Kriskras door elkaar, als een magisch waterballet. Ervaren watersporters delen het meer gemoedelijk met beginners. Wil je leren surfen, dan kan dat. Wil je leren zeilen, ook geen probleem. In de Marina kun je trouwens aanleggen met je eigen boot, maar je kunt er ook een sloep huren. Proef je die vrijheid al, koers zettend naar pakweg Amersfoort of Harderwijk?


Flevoland: ook een paradijs voor wandelaars en fietsers

Zijn jullie meer wandelaars of fietsers, dan kun je rondom De Eemhof kilometers maken. Om de hoek ligt het Horsterwold. Dit is het grootste loofbos van Nederland. Had je niet gedacht hè? Je kunt zelf samen op ontdekking gaan via wandel- en fietsroutes, of op safari gaan met een boswachter. Kids kunnen zich helemaal uitleven in het speelbos (lekker moe ’s avonds) en mountainbikers kunnen lekker raggen over bospaden en de dijk.


En wil je iets heel anders rondom De Eemhof?

Naar De Eemhof ga je vooral voor de natuur. Maar voor de afwisseling kun je samen ook heel andere activiteiten beleven. Droom weg bij historische vliegtuigen in het Aviodrome (Lelystad), steek over naar het traditionele vissersdorp Spakenburg (met klederdracht!) of kijk bij Stichting AAP in Almere hoe ze er exotische dierenopvangen.


Ga samen op avontuur in Flevoland en boek nú een vernieuwde cottage in De Eemhof!

 

Ontdek een onvergetelijke vakantie-ervaring bij Vakantiepark De Eemhof. Gelegen aan het prachtige Eemmeer, biedt dit park een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor het hele gezin. Geniet van een verfrissende duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, maak spannende avonturen mee op het klimparcours of ga zeilen op het meer. Ontdek de prachtige natuurrijke omgeving van Flevoland met fiets- en wandelroutes langs bossen en waterwegen. Verblijf in comfortabele cottages en geniet van quality time met je dierbaren. Boek nu je vakantie bij Vakantiepark De Eemhof en beleef een onvergetelijke tijd vol avontuur en ontspanning.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert