€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Ontdek de zomerpracht van Drenthe bij Parc Sandur

Tijd met dierbaren - 05 Jul. 2023

Ontdek de zomerpracht van Drenthe bij Parc Sandur

Samen met je dierbaren barbecueën tot de sterren aan de hemel staan. ’s Ochtends in alle rust je hengel uitgooien aan De Grote Rietplas terwijl de zon opkomt. Op de fiets door de Drentse natuur, met uitzicht op schaapskuddes, van pittoresk dorpje naar pittoresk dorpje… Dát is het zomergevoel van Parc Sandur.


 

Betoverende fietsroutes door de Drentse natuur

Wil je een ontspannen vakantie in eigen land, dan is Parc Sandur de perfecte bestemming. Het park bevindt zich aan de buitenrand van Emmen (dus alle voordelen van een levendige stad met allerlei zomeractiviteiten lekker dicht bij de hand!), terwijl de natuurlijke schoonheid van Drenthe om de hoek ligt. Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland, met prachtige routes over heidevelden en door bossen. Dus neem jullie fietsen mee, of huur ze in het park. Van goed onderhouden e-bike tot familiefiets: ze staan voor je klaar.


 

Wandelen tussen hunebedden en in de jungle in Drenthe

Trekken jullie liever de wandelschoenen aan? Vanaf het park is het maar een korte rit naar de mooiste natuur, waar de paarse heide bloeit, oerossen grazen en mysterieuze hunebedden de mens al duizenden jaren verwonderen. Of… maak een wereldreis in één dag in Wildlands Adventure Zoo en beleef avonturen in de jungle, op de savanne én in het poolgebied.

 


Met z’n tweeën ertussenuit in Drenthe

De cottages in Parc Sandur zijn vrijstaand, en ze liggen allemaal op schiereilandjes in De Grote Rietplas. Je geniet er van een grote privétuin, pal aan het water. Heerlijk rustig, met veel privacy. Dus als je je geliefde eens wilt verrassen met een romantische zomervakantie, dan is Parc Sandur je park. Romantische tip: spreid een picknickdeken uit in eigen tuin! Extra makkelijke tip: laat al het lekkers, van een wijntje tot salades, gewoon bezorgen door de grote supermarkt in het parkcentrum. Of kom naar de Summer Fair en geniet samen van een cocktail en nacho’s.


Kortom: verwen jezelf met een zomers verblijf te midden van de natuurlijke schoonheid van Drenthe en boek nu je cottage in Parc Sandur!

 

 


Ontdek de zomerpracht van Drenthe bij Parc Sandur. Geniet van een onvergetelijke vakantie vol fietsen, wandelen en natuur. Dit vakantiepark bevindt zich aan De Grote Rietplas, waar je kunt genieten van rust en levendigheid. Verken de betoverende Drentse natuur met prachtige fietsroutes en ontdek pittoreske dorpjes. Maak een wandeling langs mysterieuze hunebedden of breng een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo voor een dag vol avontuur. Verblijf in vrijstaande cottages met een privétuin aan het water en geniet van romantische momenten. Boek nu je zomerse vakantie bij Parc Sandur en beleef de natuurlijke schoonheid van Drenthe.