Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Sportactiviteiten bij Center Parcs

Ontdek de vele sport- en spelactiviteiten die te doen zijn bij Center Parcs. Op elk park kun jij bowlen, minigolfen, fietsen en zwemmen maar er is nog meer!
Boek nu je verblijf

Sportieve activiteiten voor jong en oud

Beleef het avontuur op onze klimtoren of neem een duik van de spectaculaire Zip Wire na een spannende tocht op de High Adventure Experience, het touwbanenparcours in de top van de bomen. Iets lager aan de grond? Ook dat kan: sla een balletje op de tennisbaan of huur een nieuwe Gazelle fiets bij het Cycle Center.

Er is genoeg te doen voor jong en oud en dat alles in een subtropische omgeving.
Ontdek meer kinderactiviteiten

CYCLE CENTER

Fietsen - cycle center

In bijna al onze parken zijn gloednieuwe Gazelle fietsen te vinden. Of kies je voor een nieuwe mountainbike of kinderfiets?

Tip: Boek samen met je cottage een Fiets Arrangement  en je fietsen staan bij aankomst klaar bij het Cycle Center!

Ontdek het Cycle Center

BOWLEN

Bowlen
Strike!
Vergeet de tijd, concentreer je tot het uiterste en gooi een strike...


MINI GOLF

golf
Sla met het hele gezin een balletje op de minigolfbaan.
Houd zelf de score bij, wie wordt de winnaar? Het Adventure Golf parcours op verschillende parken is bovendien volledig gethematiseerd: een extra beleving!


HOUSE OF GAMES

House of Games
Autoracen in de racesimulator, flipperen of poolen... In de House of Games vind jij de nieuwste videogames en real life spelletjes. Fun voor allemaal!
WATERFIETSEN

waterfietsen
Ga op verkenning op het grote meer van het park en de verschillende riviertjes: met een waterfiets geniet je vanaf het water met het hele gezin van alle natuur op het park.


ZIP WIRE

ZIP WIRE
De Zip Wire is een kabelbaan van 100 meter lang en 12 meter hoog. 
Jij scheert met een noodvaart van de ene kant naar de andere kant van het meer!


WATERSPORTEN

WATERSPORTEN
In verschillende parken kun jij watersporten op een groot meer, zoals kajakken, kanovaren of surfen. In De Kempervennen en in De Vossemeren kun je bovendien waterskiën en wakeboarden op een spectaculaire waterskibaan.

KLIMMEN & ABSEILEN

KLIMMEN & ABSEILEN
Jij en je kinderen willen het vast en zeker proberen: gezekerd langs de klimwand omhoog klimmen en vervolgens abseilend naar beneden! Je kunt kiezen uit diverse moeilijkheidsgraden.”

HIGH ADVENTURE EXPERIENCE

Cool Factor
Hoog in de bomen bengelen de touwladders, in afwachting van gasten die de uitdaging durven aan te gaan. Dit parcours vol avontuurlijke hindernissen is een populaire attractie!

RACKETSPORTEN

RACKETSPORTEN
Tennis, squash, badminton en tafeltennis..
in onze Sport Wereld beleef jij het allemaal!


ADVENTURE GOLF

ADVENTURE GOLF
Wie haalt als eerste het eindpunt? Op de parken Port Zélande, Park Zandvoort, Het Heijderbos, Het Meerdal, Les Hauts de Bruyères en Park Bostalsee beleef je 'Adventure Golf': een volledig gethematiseerde Mini Golf baan!

BIG SWING

BIG SWING
Hangend aan 2 stalen kabels ga jij als een katapult naar beneden, in een compleet vrije val van 10 meter hoogte. Daarna kun jij even bijkomen op de reuze schommel.

BOOGSCHIETEN

BOOGSCHIETEN
Span de boog...mikken...in de roos!
Het begin is even lastig. Maar wie doorzet, leert tijdens de boogschietles als een Robin Hood met pijl en boog het doel raken.MONTANA SNOWCENTER

SNOWCENTER
Skiën of snowboarden? Jij beoefent je favoriete wintersport gewoon in De Kempervennen. Het Montana Snowcenter heeft 5500 m2 echte sneeuw.

Tip: Boek vooraf één van de vele Ski & Snowboard arrangementen!

DISCOVER SCUBA

SCUBA
Duik onder in de wondere waterwereld van de Aqua Mundo. Eerst de theorie, dan de diepte in.Tip:
Boek vooraf het Discover Scuba Arrangement!

SPORTTOERNOOIEN

SPORTTOERNOOIEN
Op naar de winst! Binnen en buiten worden op verschillende parken sporttoernooien & activiteiten georganiseerd. Stel zelf je team samen en geef je op voor bowling, voetbal, volleybal...


Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.