Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Aqua Cyclo Fit in Les Bois-Francs

De Aqua Bike is een spinning-fiets of hometrainer in het water. Perfect om lekker te bewegen of intensief uw conditie te verbeteren.

Aqua Cyclo Fit

Bewegen op de Aqua Bike is geschikt voor jong en oud. De fiets kan op verschillende zwaartes ingesteld worden, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Bovendien is de druk op uw gewrichten in het water veel lager, zodat u niet snel een blessure op zult lopen. De gezellige groepslessen worden door een ervaren instructeur gegeven.

Extra's

Badkleding is vereist.

Op het park:

Ja

Prijs:

Informeer op het park

Leeftijd:

Vanaf 8 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Ja

Les Bois-Francs - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.