€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Ga eens voor een houten kerstboom

Activiteiten en Entertainment - 24 Nov. 2023

Ga eens voor een houten kerstboom

Het is bijna de tijd van het jaar om de kerstboom neer te zetten. Bij een kerstboom denken we aan een mooie groene boom die een echte kerstgeur achterlaat in je woonkamer. Maar vind je het zonde dat je ieder jaar de boom moet weggooien, dat de kat in de boom gaat hangen, waardoor hij omvalt. Of wil je niet iedere keer stofzuigen, omdat er losse naalden op de grond liggen. Ga dan zelf aan de slag om een houten kerstboom te maken! Je zet de boom neer, je versiert hem en je hoeft er niet meer naar om te kijken. Enkel natuurlijk om hem te bewonderen. Deze kerstboom is niet alleen uniek, maar hij is ook nog is duurzaam! Ideaal, want volgend jaar kun je hem dan gewoon weer gebruiken!Voor welke ga jij?

Het voordeel van een houten kerstboom is dat je hem naar eigen creativiteit kan maken. Je bepaalt zelf hoe groot je hem wilt hebben, welke vorm je aan de boom wilt geven en hoe je hem gaat versieren. Ter inspiratie geven wij jouw wat voorbeelden hoe je de bomen kunt stylen.

 

Bron: Pinterest

De houten Yelka kerstboom

De Yelka boom lijkt het meest op de traditionele boom. Deze gave boom geeft een 3D-sfeer en kan op verschillende manieren worden gedraaid. Zo kan je gaan voor een strak uiterlijk of je creëert juist een speelse boom. De keuze is reuze!

 

Bron: Pinterest

De Spira kerstboom

Wil je dat je houten kerstboom op een traditionele kerstboom lijkt, maar dan zonder hoeken of scherpe randen. Kies dan voor de Spira! De naam is afkomstig van de spiraal, omdat deze boom op een spiraal lijkt. Grappig toch? Het voordeel van deze boom is dat je hem makkelijk kan versieren door zijn vorm.

 

Bron: Pinterest

De hangende houten kerstboom

Vind je een kerstboom te veel ruimte innemen in je woonkamer, kies dan voor de hangende kerstboom aan de muur. Deze boom is niet alleen praktisch, maar geeft ook een speelse sfeer in je woonkamer. En leuker nog, je kan de boom zo groot maken als je zelf wilt! Wat helemaal tof is, is dat je de materialen zoals de takken gewoon in het bos kunt vinden.

 

Bron: Pinterest

De steigerhouten kerstboom

Of vrolijk je huis op met een kerstboom van steigerhout. Voeg in allerlei formaten legplankjes toe. Wil je meer sfeer aan je boom geven, zet dan kaarsjes op de legplankjes of hang gezellige lichtjes en kerstdecoratie op.Onze houten kerstboom workshop

Weet je al welke houten kerstboom het beste in jouw huis past? Kom dan in de winterperiode naar een van onze parken! Doe dan mee aan onze workshop Twisting Tree! Tijdens de workshop ga je samen aan de slag met het bouwen en versieren van jouw eigen houten kerstboompje. Een unieke accessoire voor in je woon- of slaapkamer.

 

We zullen je stap voor stap uitleggen hoe de Twisting Tree in elkaar gezet moet worden. Ook vertellen we een klein stukje geschiedenis over de kerstboom. Daarna kan je enthousiast aan de slag en jouw creativiteit de vrije loop laten gaan.

 

Zo, genoeg inspiratie gekregen? Ga dan thuis of tijdens de workshop op het park aan de slag met het maken van jouw unieke houten kerstboom. En het leukste is, je kunt hem volgend jaar gewoon weer gebruiken!

 

Heb je de smaak te pakken? Bekijk dan ons stappenplan voor het maken van een eigen sneeuwbol of duik de keuken in om je eigen appelmoes te maken!