Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Activiteiten in De Vossemeren

Waterfun met banaanvaren en op de waterskibaan, sporten in de buitenlucht en een wiebelend klimparcours. Twee meren, heel veel waterfun. Waterskiën, wakeboarden of banaanvaren - wie blijft het langste zitten? Buitensporters komen aan hun trekken met voetbal, tennis of beachvolley. En op grote hoogte wiebelen durfallen op de touwen van het High Adventure Experience-klimparcours.

De Vossemeren - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.