€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Herinneringen voor het leven creëren doe je zo

Center Parcs Moments - 05 Mar. 2024

Herinneringen voor het leven creëren doe je zo

Het plannen van weekendjes weg… Of het nu met het gezin, de hele familie of vrienden is, het blijft altijd weer een hele klus om een datum te zoeken waarop iedereen kan. Een herkenbaar probleem voor, denk ik wel, iedereen. Alhoewel, het opvallende is, is dat wanneer je last-minute een plan opgooit er dan vaak makkelijker tijd voor vrij wordt gemaakt. Kortom; hoe verder weg in het jaar we iets willen plannen, hoe ingewikkelder we het vinden. Om het nog maar niet te hebben over de verschillen in wensen die iedereen kan hebben. Fun (of eerder ‘shocking’) fact: bij bijna 11 procent van de mensen (in de leeftijd tot 49 jaar) is er weleens onenigheid bij het boeken van een reis. Dat moet toch beter kunnen zou je denken?

 

 

Zo herinner ik me ook weekendjes weg met de ouders van een ex vriendje die niet echt soepel gingen. Mijn vriendje van toen en ik waren pas begin twintig, kinderloos, vol in onze studententijd én nog helemaal niet bezig met het ‘volwassen leven’. De oudere zus van mijn vriend had huisje, boompje, beestje, met twee peuters en een serieuze baan. Dat gecombineerd in één, vrij klein vakantiehuisje, bleek niet het beste recept voor een geslaagd weekend. Sinds kort is het bij Center Parcs mogelijk om in één boeking twee huisjes tegelijk te boeken, met de mogelijkheid of je deze huisjes naast elkaar wilt. Als we dat toen hadden geweten, hadden we die optie met beide handen aangegrepen. Ideaal wanneer je niet op elkaars lip wilt zitten, maar wel veel samen wilt zijn.

 

 

Overigens leveren weekendjes weg met je dierbaren natuurlijk over het algemeen hele mooie herinneringen op. Ik weet nog dat ik als kind met alle nichtjes en neefjes van mijn vaders kant een keer naar Center Parcs De Kempervennen ben geweest. Hoe geweldig was dat. Keten tot laat in onze slaapkamers, heel veel buiten ravotten en eindeloos spelletjes spelen. Een logeerpartij waar geen einde aan leek te komen.

 

 

Met het Paasweekend én de meivakantie voor de deur, is het de perfecte timing om met je favoriete personen zulke herinneringen te maken. Ook al is het planningstechnisch soms een gedoe, de tijd die je ervoor terugkrijgt samen is het ontzettend waard. De lentelucht opsnuiven, lang (Paas)ontbijten in de ochtend, zwemmen, wandelen, luchtige én diepe gesprekken voeren…. Doen, voordat het te laat is!